Halika mindenkinek! A mai napon a Ráday utcában sétálgattunk, egy megfelelő kajálda után keresve, ahol egy jót tápolhatunk. Észrevettem a Pár Perc Krumplit, ami elgondolkoztatott, hogy élhet meg abból egy büfé ha a sültkrumpli a fő profiljuk, itt erről van szó, bár lehet hambit és hot-dogot, frissensültöket, és salátát is kérni a krumpli mellé vagy helyett. A belső tér írtó pici, tulajdonképpen csak a rendelésre van lehetőségünk, viszont a bevitelt jó idő esetén a teraszon végezhetjük.
Mi közepes adagra neveztünk be, kísérőnek zöldfűszeres tartárral és a házi csípőssel. 17 féle mártást kínálnak, ami dicséretes. Összesen 720 forintot kértek ami elég borsos holmi burgonyáért, meg egy kis szószért, cserébe az adag bőséges, ketten ettük a krumplit és előételnek indult az ebéd előtt, de mire megettük, rájöttünk tele vagyunk mint a déli busz. Elviekben belga stílusú a krumpli, ami annyit kellene, hogy tegyen, hogy vastagabb mint az itthoni norma és nem olajban hanem zsírban sütik ki, aranybarna színű, kívül ropogós, belül puha. Többnyire sikerült ezeket a kritériumokat teljesíteni, de azért a katarzistól messze voltunk, úgy gondolom, ha ez a specialitás akkor még lehetne csiszolni a dolgon, a mentőöv a szósz volt, ami előtt le a kalappal, érződik a törődés rajta ☺. A Ráday utcába zarándoklást a Pár Perc Krumpliért csak azoknak ajánlom akik a krumplit is krumplival ennék, de ha a közelbe vagytok és gyorsan ennétek valamit útközben jó alternatíva lehet a papír tölcsérben lévő krumpli.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Taki89 2012.03.31. 20:39:10
Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.04.02. 10:26:23
benjipd 2012.04.02. 19:29:52