Egy bucsusnak sincs mindig ideje arra, hogy beüljön vendéglátóipari egységbe és hosszasan átadja magát a katarzisnak. Ilyenkor sokan hibásan,vesznek valami mocsok előrefagyasztott "péksüteményt" mint például a fornetti, ami mellesleg tele van adalékanyagokkal. Ezekre a szituációkra próbálok egy alternatívát nyújtani a Duran szendvicsházzal, ami elmondásuk szerint az első koktélszendvicses Magyarországon. Három frekventált helyen praktizálnak Budapesten, én a Széll Kálmán tér melletti Retek utcában végeztem a minőségellenőrzésemet.
Rengeteg féle ízvariáció közül válaszhatjuk ki a nekünk megfelelő szendvicsünket, a földhözragadtak kaphatnak sonkásat, szalámisat(bár ezt jobban teszitek ha otthon eszitek), de az ínyenceknek lehetőségük van lazacoshoz vagy akár kaviároshoz is. Az ár szendvicsenként eltérő, a skála 180tól 470-ig tart, az igazsághoz hozzátartozik, hogy az adag nem túl egetrengető, ne akkor próbáljátok ki a helyet amikor jól akartok lakni, mert lehet, hogy egy Onyx menü ára lecsúszik a torkotokon. A szendvicseik tartósítószer hozzáadása nélkül készülnek, a salátákat és a hozzávalókat pedig minden nap frissen készítik. Megváltást ne várjatok a Durantól, de arra pont tökéletes, hogy a már ezer éve megunt pizzás fornetti helyett bedobjatok egy jó hátszínes szenyót két megálló között.
Zsömle
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.