Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.09.23. 17:01 Zsömle89

Kicsi a Bors, de erős!

Hali mindenkinek! Remélem már mindenki a küszöböt rágja, de annyira azért nem, hogy hiányunkban mekis kuponokat rágcsáltok és letértek a blogunk által vázolt helyes irányról! A friss egyetemistáknak/bucsusoknak két szóban vázolom ars poeticánkat:OLCSÓN JÓT!

bors1.jpg

Hitvallásunknak maximálisan megfelel a Bors GasztroBár, aminek ott a helye szerény blogunkon, még annak fényében is, hogy kísértetiesen hasonlít az általunk már tesztelt Levesre.

IMG_2023.jpg 

A koncepció ugyanaz, mint a Levesben: a kanalaznivalót papírpohárban adják, hozzá menüben kapható többféle vasalt szendvics. A leves ára: 450, a kis menü(kis szendvics):790, a nagy pedig: 990. Ezen kivül ehetünk tésztaféléket, salátákat, sőt desszerteket is. Öblítésre nagy örömünkre kizárólag igazi házi szörpök vannak. Végre nem a Coca-Cola termékeivel találkozunk, mint szinte mindenhol.

 bors.jpg

A kötelező bemutatás után jöjjön személyes tapasztalatom. A hely pirinyó, de barátságos és igényes, méretéből adódóan 5-6 ülőhely várja a publikumot, így forgalmasabb időszakban könnyen lecsúszhatsz a csücsülésről. Rendelés után megkérdezik a vendég nevét, amit aztán aktívan fel is használnak. Vicces hallgatni fél percenként, hogy: Sanyi kész a leves, Gabi itt a cézárod! Furcsa , de mindenképp jó ötlet :). Tökösebbeknek ajánlanám a következő neveket: Marlonbrandó, Ebéd Elek, de a Galambos Tarzannal is nyerő lehetsz.

IMG_2024.jpg 

A választásom Kókuszos-csilis édesburgonya leves volt, természetesen szendviccsel, ami a French Lady(csirkemell, lilhagymalekvár)nevet kapta. Az összes fogást magasztos és hangzatos nevekkel látják el. Itt tuti nem eszel sima krumpli levest parizeres szendóval. Bár olcsóbban kapod a létyót, mint a puccos helyeken és sztárallűröktől mentes a tálalás, de ha ezt a produkciót bármelyik hipster kajáldában vezetik elő 2 rongyért, akkor is elégedetten csettintesz. Arról, hogy mennyire bejött nekem a Bors legyen elég annyi, hogy az első látogatás után már többször tettem tiszteletem legalább egy levesre. Ami további extra, hogy éppen két kedvenc büfénk közé nyitottak a srácok az El Rapido és a Sandwich Bistro közé a Kazinczy utcában!

Kajálásban aktív félévet mindenkinek. Pacsi!

Zsömle voltam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr444797798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.