Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.03.21. 23:01 ziegermilan

Bucsus ebéd: 200 Ft/fő!!

 No megkaptuk a pofánkba, hogy kezdünk elkrvulni és túl sok drága helyet mutatunk nektek, amiket nehezen lehet látogatni a havi apanázsból. Köszönjük a kritikát és visszavágva, visszatérve a Blog kezdeti arculatához, jöjjön egy igazi BUCSUS sorozat!!!

Várom a jelentkezőket(alkalmanként 5 csóró, éhes, kíváncsi egyetemistát) akiknek 1000 Ft-ból fogok kaját csinálni. Természetesen megkérdezzük majd a "fogyasztók" véleményét és közlöm a receptet is, bizonyítva milyen jókat is lehet enni aprópénzből! Szóval csak bátran, első ebéddel az édesszájú bucsusoknak próbálok majd kedvezni picit kompenzálva a sok pizzát és mehikóit! ;)

További részletek és jelentkezés a Bucsus Facebook oldalon!

Milán

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr294331861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.03.22. 16:58:18

kontraverzióként nem lehetne egy, a multi szolgálatában álló, ámde arról, hogy honnan jött, el nem feledkezett személynek is beszállni? mintegy kiugrott bucsuskent? :D