Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.06. 00:41 Zsömle89

Egy nagy falatnyi Mexikó: El Rapido

Hello, szia, minden kedves bucsus olvasónknak, elkezdtük a büfék tesztelését! Az első "áldozatunk" a Blaha és az Astoria között a Kazinczy utcában található mexikói ételbár és kis túlzással delikátesz, az EL RAPIDO.

A helyet úgy képzeljétek el mint egy kisboltot ahol a kassza mellett ottvan még pluszban egy jó nagy grill sütőlap is, de mi nem bevásárolni jöttünk, hanem harapni valami igazán jót. Külön kiemelném az ital választékot, rengeteg echte mexikói sört és tequilát van lehetőségünk kipróbálni, nem állt meg a művészet a Coronitánál az árukinálatban. Az étlapon a Tacótól elkezdve a Csilisbabig mindent megtalálunk amit ismerhetünk, de biztos vagyok benne, hogy sokaknak lesz újdonság is a választékban. Az ételt fent két kisasztalon lehet elfogyasztani vagy pedig a pincében, (ami igen hangulatos, passzolok honnan sikerült ennyi old-szkúl dolgot összeszedni mint amennyi ott található). Placcot tehát lehet találni bármely napszakban, de elvitelre is kérheted. A választásunk egy Gringára( 4 szelet, nagyon laktató, 1100 forintért) és egy Tacóra( 1 jó tartalmas tortilla, 480 petákért) esett.

(a képeket loptuk, mivel sajnos technikai gondjaik akadtak..de a kép nem illusztráció)

Az ételről csak a legjobbakat tudom elmondani, elötted csinálják, friss zöldségek, érezni lehet rajta, hogy nem az alapanyagokon spórolnak, egyszerű, de zseniális. A többi ételt is tortillába töltve adják a csilis babot kivéve. A legtöbb fogást csirkésen kérheted(de néha lehetőség van sertésből is), tehát a csirkecsöcspártiaknak újabb nagy érv a Rapido mellett. Az árfekvés is kíváló. Ha tökös kölök vagy akkor kaphatod jó csípősen is a cuccokat. Eddigi látogatásaink során a kiszolgálás is teljesen rendben volt. Ha szereted a mexikói konyhát és italokat, és egy kis Tacótól nem sirod tele a párnádat, ezt a helyet nem szabad kihagynod!!

Zsömle 

Szólj hozzá!

Címkék: büfék


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr863281604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.