Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.02.14. 01:05 ziegermilan

Randi tippek 1.: Valentin nap

Hát akkor ezt a sorozatot is elkezdjük, olvassátok Turmixot!

 Eljött az idő, én is csatlakozom a Bucsus csapathoz immáron bejegyzésekkel is. Elsőként szeretnék bemutatkozni nektek. Turmix álnéven futva, a bucsusok egyik ősatyja, Zsömle lakótársa vagyok. Sokat falatoztunk együtt a srácokkal és nemrég egy megtisztelő feladattal bíztak meg. Ahogyan az előzőekben Milán, mint Nostradamus megjövendölte nektek randihelyekről fogok írni. Jó kis szaftos írások lesznek ezek, de sajnos el kell, hogy keserítsem a már kéjes fejjel a monitort bőszen stírölő srácokat, a szaft a napi betevőn lesz, hisz tudjátok gasztroblogról van szó.

 

Stílszerűen a szerelmesek világnapján, Valentin napon jelentkezem. Már várom az időjárás jelentést, hogy halljam,"a hideg mellett elszórtan rózsaszín ködre számíthatunk országszerte". A virágosok és cukrászdák tulajdonosai valószínüleg már dörzsölik a markukat, mi azonban nem csatlakoztunk a rohamozó hordához. Első randimon egy Milán által választott "napközibe" mentünk. Egy hangulatos bageles, salátás helyre számítottam lágy dalokkal spékelve a bucsusok ízlését figyelembe véve, mivel eddig még nem voltam a BRIÓSban. Nem várt meglepetés ért. Nem, hogy Marvin Gaye nem búgott fülünkbe de még egy rádió sem recsegett a háttérben. Kaptunk viszont kellemes gyermekzsivajt, az emeleten egy komplett játszóház van berendezve. Hangulatvilágításra ne is számítsatok, viszont a kismama olvasóink szerelmük gyümölcsével bátran választhatják ezt a helyet egy délutáni nasira. De térjünk is rá a hasunkra. 

A saláta mennyei volt. Figyelembe véve a kiszemeltem igényeit, könnyű és szénhidrát szegény felhozatalból választottunk. Voksunkat az olasz csirkesalátára adtuk le. Sok étteremben próbáltam már pesto-s étkeket, de ilyen finommal kevés helyen találkoztam. Tökéletesen egészítette ki a ropogós friss zöldségeket, a csirkemell darabokat és természetesen a mozzarellát. A tálalás hagy kivetnivalót, de az ízek kárpótolnak minket. Ahogy pásztáztam az étlapot azt vettem észre, hogy a hangsúlyt inkább a reggelikre és uzsonnákra fektetik. A találka szempontjából ez a tényező minket ezúttal hidegen hagyott.
Randinkat egy lágy tejeskávéval zártuk le, és mivel nehezen tudok különbséget tenni a kávék között, így erről is csak jót tudok mondani.
Összességében azoknak lehet megfelelő randihely akik kedvelik a gyerkőcöket, és nem riadnak vissza pár bújócskázó néha hangos lurkótól. A negatívumok ellenére egy nagyon kellemes másfél, két órát töltöttünk el, szerencsére hamar sikerült túljutnom a kezdeti meglepődöttségemen és uralni a helyzetet.
Blogunknak politikailag is korrektnek kell lennie. A Briósból(Pozsonyi út 16.) kilépve a Mi Gyurcsány Ferencünkkel találtuk szembe magunkat, aki gyalogszerrel szelte a pesti utcákat, látszólag jól szituált tettestársával. Már emiatt is megérte betérnünk ezen a fagyos februári délutánon. 
 
Köszönöm a közreműködést, remélem sikerrel jártál :)
Mindenkinek boldog Valentin napot kívánunk Turmixszal a Randi tippek 1.részével, olvassatok továbbra is minket folytatás várható!!

Milán
 
u.i.: kicsit félretéve a nyálas romantikázást, adok egy jó tanácsot bucsus társaimnak: SOHA ne vigyétek a választottatokat Valentin napon olyan helyre, ahol valami akcióval kecsegtetnek, mivel ez szánalmas. Spórolunk a menüzéssel, az olcsó receptekkel az esti akciókkal, de egy randival sohasem!!  ;)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr314103171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_nyx_ 2012.02.14. 08:51:56

Az utóiratról jutott eszembe...
Kollégám kérdezte tőlem, hogy hova vigye a feleségét, a 10 éves évfordulójuk alkalmából, ajánljak már neki valami jó helyet, de valami all-you-can-eat legyen! :D

Szóval tessék megadni a módját srácok! Nem csak amíg randizgat az ember, hanem utána is! Persze fordítva is jogos! :)