Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.01.17. 20:52 ziegermilan

Első bejegyzésünk kizárólag 18 éven felülieknek

Először is tisztázzuk a Churros fogalmát, mert a későbbiekben az olvasókra bízzuk, ki mire asszociál róla. A hivatalos meghatározása egy fánkféle, amit vagy mártogatnak vagy már eleve töltve árulnak. Kicsit hasonló a mi csöröge fánkunkhoz. Fesztiválokon nagy kedvenc, amit a szürke hétköznapokon Budapesten a Mechwart-liget 4-6os megállóban fogyaszthatunk(a büfé már volt említve a blogunkon). Isteni édesség, fantáziánkat mégis a formája ragadta meg..., azt hittük csak mi vagyunk ilyen perverzek és megerősítésképpen közös barátunkat, Ugit kérdeztük mit lát a képen. A képen egy Churros volt. 

Édesapa figyelj, ez egy égnek meredő, hatalmas, váladékozó "csurosz"! -kaptuk a választ. Szóval nézzük hazánk csuroszkínálatát ITT

Visszakanyarodva, büfénkben töltött csuroszt lehet kapni 3 féle különböző nedűvel: csoki, áfonya, barack. Már nagyon ki volt a csuroszunk a sok hambival, jól esett végre egy kis édesség: picit várni kell rá, de hát frissen készítik nekünk! Forró fánkot meghempergetik fahéjas cukorban és utána tömik meg. Reggel még menüben is kapható kávéval, így az amúgy sem drága(320Ft) rúd még olcsóbb.

Különösen jól esett ilyen hideg időben(majd lefagyott a csuroszunk), bár pikáns felfedezésünk után nem biztos hogy sűrűn visszatérünk a helyre. Valljuk be azért az édesszájú lányok jobban szeretik csuroszt ;)

Milán & Zsömle

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr423572093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.