Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.01.10. 21:36 Zsömle89

Ízt leltünk!

 Kimaradt a szórásunkból eddig az Íz-lelő étkezde, ami kifejezetten egyetemisták és jómunkásemberek ebédeltetője, a nyitvatartás mást nem is nagyon enged(11h-17h, hétfőtől-péntekig). BME-sek szerintem vakon is eltalálnak már, a többieknek egy kis segítség, hogy hol keressék: Lágymányosi utca 17.

(keresd a hibát)

 
A felállás hasonló, mint a legtöbb tucat Kínainál, beállsz a sorba(mert az itt van mindig), megfogod a műanyag tálcád, gyűjtesz magadnak evőeszközöket, próbálsz minél jobban helyezkedni a rálátás érdekében, hogy minél előbb összeálljon a fejedben a kívánt ételvariáció, amit eldadoghatsz a megfelelő időpontban a személyzetnek, akik meglepően kedvesek a nagy átlaghoz képest. A kínálat nagy, szemezgessetek a weblapjukon: KATT . Van itt minden, mint a bucsuba, és Oláh Ginot megcáfolva, kevés a köcsög. A személyes kedvencem a Csilis Csirkéjük, ami már-már majdnem olyan finom, mint Édesanyámé ☺. Most is nyomtam egyet rizzsel, Milán pedig egy jó főzeléket rántott szelettel. 700 forint volt mindkét étel plusz-mínusz 20 forint.  Nem először voltam már itt, csalódás pedig most sem ért. Ilyen árkategóriában nálam az Íz-lelő a nyerő főleg a silány szezámmagos kínaiakkal szemben, friss, az adagok laktatóak, a kiszolgálás pedig príma. A belső dizájn nem annyira magasztos, de a célnak tökéletesen megfelel. Ha még nem tettétek, próbáljátok ki bátran!  
 
 

1 komment

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr343535458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.