Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.04.18. 21:10 Zsömle89

Fat Cat, mijaú

 Minden bucsus szeretne egy picit dagadt macska lenni. Miért is? A túlsúlyos kiscicák egész nap feküdhetnek, sokat zabálhatnak, és a nyári strandszezonban se nézik ki őket. De azért azt mondom mi ne legyünk ilyenek. Néha simán belefér az a meghitt étkezés, amit a Fat Cat nevezetű büfében végeztünk. Annak érdekében, hogy még jobb rálátást kapjatok az étkezdéről, ketten kétféle fogást próbáltunk ki. Jómagam egy hamburgert, Badik pedig egy hagymakarikás amcsi hot-dogot.

A hely klasszikus büfé, azért egy kis dizájn bőven ráférne. Ott fogyasztásra  is van természetesen lehetőség, amit egy bárpultos megoldás szolgál 5-6 székkel. Szemünk láttára készítette egy fiatal srác serényen a rendelésünket, amit pár perc várakozás után műanyag tálcáról ölelhetünk magunkhoz. A hamburger hús hál’ Istennek nem frigós, de, hogy örömünk ne legyen teljes, Badik hagymakarikája a mélyhűtőből került elő. Minden stimmelt a szendvicsben, a hús fűszerezése extra pontot érdemel, plusz a csalamádé teljesen jóféle retró fílinget varázsolt a hamburgeremnek, bár megjegyezném azért a McDonaldsos plasztik bureszban ez a megoldás inkább egy gasztrónomia gyilkosságként hat. Kivételesen kákabelű voltam és normál méretűre neveztem be 690ért. Teljesen jól laktam, becsületesen volt benne anyag, nagy adagra természetesen van lehetőség plusz öccá-ért. A másik fogásról Badik szofisztikált sorait olvashatjátok az alábbiakban:

A guszta hot-dog ízvilágában a kötelezőt hozza, amikor megpillantottam benne a csemegeuborkát, felcsillant kicsit a szemem, de később sajnos nem éreztem benne túlzottan, a virsli kellemes, és az étlapon vállalt roppanósságot garantáltan betartja. Kecsap, (amit a séf következetesen kecsöpnek szólít) mustár, csilis kecsap és majonéz teszi szaftossá a választott virslis lakomát, mellyel nem spórol a személyzet. Alapvetően kifejezetten finom hot-dogot fogyasztottam, bucsus áron, de hozzátenném, hogy amint hazaértem, betoltam még egy 5 tojásos rántottát és fél kiló epret, tehát egész napos tápanyagbevitelt messze ne várjatok tőle.

Jó volt! Nem ragozzuk tovább, ja és a Tompa utcában(Mester utcai megálló, 4-6os) keressétek! 

 
 
Badik és Zsömle 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr674459777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.