Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.01.09. 12:32 ziegermilan

Ahol a menüzés és a pizzázás találkozik

 Bátran állíthatom, hogy most már ölég jól kiismerem magam fővárosunk büfé és étterem palettáján, így a hozzám látogató rokonok, barátok szinte bármely kajálási elvárásainak meg tudok felelni. Bucsus, nem bucsus, olasz, mehikói, indiai, kínai, hambesz, pizza, leves, lángos, kolbi?? Csak választaniuk kell. Szinte minden, mégis egy valamivel a mai napig nem tudok mit kezdeni: esetleg valami magyarosat tudsz, ami nem túl drága?

Na b...meg, mint a megint dühbe jövünkbe: van vanilia, rumosdió, karamell... és kávé, erre neki meg pisztácia kell!!! Olyat nem tudok, kifogyott. Hiányosságomat(ami nem feltétlenül az enyém, mert végülis igény lenne egy ilyen helyre de hát tényleg nincs normális!!) pótolandó kinéztem egy Magyaros helyet a IX. kerület Salkaházi Sára parkjánál(tök szépen megcsinálták, lásd a képen). Menüzni is lehet, végre egy jó magyarosat! Zárva. 

Rohanás át a másik sarokra menüzni, mert annyira éhesek vagyunk, hogy a Hummus Barig már nem jutottunk volna el élve. La Palma pizzéria, 990es menü ücsivel, levessel és pizzával: parádé! Különösen ajánlom a SOTE és a Pázmány ITK hallgatók figyelmébe a helyet mert közel van ezekhez a sulikhoz.

Ajándék üditő barackos ice tea, leves erő pizza szalámis. Nagyon kedves a kiszolgálás, sajnos elég sokat kellett várnunk a levesre, ami nagy adag volt sok-sok ízfokozóval, aki megőrül a zacskóslevesért az imádni fogja ;).

Pizzát már egyből kaptuk a kanalazás befejeztével, szintén méretes darab, ha jól emlékszem futópajtásom meg sem tudta enni az egészet. Sajt és a szalámi sem prémium kategóriás, de a tészta és a szósz nagyon rendben volt. A pizzán gyöngyöző zsír pedig picit kárpótol az elmaradt lilahagymás zsírosdeszka falatokért.

Kiemelendő, hogy 990ért nehezen találsz ilyen pizzát nem beszélve arról, hogy ezt rögtön menüben kínálják, tehát nagyon pozitív csalódás volt és most laktam a legjobban az eddigi menüs pályafutásom alatt! 

Tanulság: olcsón pizzázni nem csak rendelve lehet, hanem (néha) étteremben is, köszönjük La Palma.

Milán

1 komment

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr343531268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.01.09. 23:37:28

la palmabol rendeltunk sokat a melohelyre anno, az ungherese is baromi jo, a kolbasz+baconzsír ha kifolyik, nyamm