Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.11.10. 20:42 ziegermilan

Milán első hambis bejegyzése: Gusto Burger

 Amúgy ha jól számolom 5-nél vagyunk. Zsömle most biztos belga sörikéket szürcsöl, engem meg elküldött hamburgerezni!? Mondhatom nagyon sok kedvem volt hozzá, egészen az első harapásig húztam a szám(utána a kellemes meglepetés). Ahogy a képen is láthatjátok itt még idegen kéz próbálja a pofámba tolni a hamburgert!

Szóval a Gusto, mint célpont: magyar gyorsétterem lánc, létrejöttével az amerikai gyorskaják szerelmeseinek kínál egy egészségesebb, hazai választást. Elnézve az étlapot(csekkold a honlapjukon) az egész Meki és Burger King koppintás. Ez nem feltétlenül baj, mert valljuk be sokan szeretjük ezeket a szarokat és hasonló ízű nem megvetett, lenézett kajáért ölni tudnánk. Itallapon van alkohol: bor, sör plusz egy újabb amcsi seggnyalásként Dr Pepper is. Választásom egy Big Mac alteregóra a Big Specialra esett. Amint már említettem fenntartásaim voltak a kajával kapcsolatban, de nagyon ízletes volt. A zsömle mint a mekiben, a hús már szerencsére nem, sokkal jobban hús íze volt és kevésbé zsíros(ízében is érzékelhető). Sajt benne kinézetre szintén meki, ízre kevésbé karakteres, szerintem mindenki elő tudná idézni a szájában a legutoljára elfogyasztott mekis cheddar(?) ízét. Zöldségek pedig egész frissnek tűntek! Garnírungnak naná, hogy sültkrumplit kaptam: vastagabb, nem túl sós, se zsíros egy szóval ez is természetesebb.

Azért nem kell attól félni, hogy elfogyasztásával megkapjuk a Magyar Egészség Alapítvány aranykeresztjét, de inkább itt tömjük az arcunkat mint más gyorséttermekben.

Árban kicsit drágábbak(10-20%-kal), mint a konkurencia, de van 10 % diákkedvezmény! Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, pedig tényleg nem hittem látatlanban, hogy ebből ajánlás lesz. :)

Milán

Szólj hozzá!

Címkék: hamburger


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr973369289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.