Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.19. 15:09 Zsömle89

Lyukas óra: Kálvin Bisztró

Sziasztok! Elkezdtük a menüzést, bár nem egy klasszikus menüs helyen, hanem a Kálvin bisztróban. Talán néhányan ismeritek is, de valakinek biztos ez is az újdonság erejével fog hatni. A Ráday utca elején van ez a maszek kis hely, de nem Ráday utcai árakkal dolgozik. 800 forintért kapsz egy korrekt kis ebédet. Bucsus lelkületünknek biztos, hogy jól fog esni, hogy nem a műanyag tálcákkal kell imádkozni, hogy maradjon még a kedvenc fözelékünkből, hanem pincér lesi a kívánságainkat, és nem néznek rád rossz szemekkel ha a kajádhoz nem kérsz valami menő italt, hanem csak simán egy jó szódát.A kiszolgálás elsőrangú annak fényében, hogy nem kis dömping van napközben. Toltunk egy kijevi csirkét és tortillába töltött csirkecsíkokat, teljesen finomak voltak, friss volt és pont olyan amilyennek kellett lennie. Minden nap van fix a húsleves, pluszban van változó krémleves és tartalmas leves is. Az étlap változatos, megtalálálja mindenki a kedvére való mannát. Igaz, hogy hamar kapjuk a kaját, de addig se unatkozik a szemünk, sok fiatal egyetemista pipi kószál errefelé. ( Persze ez csak Milánnak jó, nekem csukva a szemem, puszi Zsófi). Bátran ajánljunk mindenkinek. Csapassátok!

Zsömle

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr713238511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.