Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.12.03. 09:41 Zsömle89

T.G.I. Friday's: napi menőzés

 Kicsit szakítunk a módival és egy amcsi franchise rendszer étterméről írunk nektek. Azért megijedni nem kell, nem a  Texas Whoppert fogom promózni. Teljesen spontán kiszúrtuk Renátó cimbimmel, hogy a T.G.I. Friday's is rendelkezik ebéd ajánlattal. Sohasem voltam még itt, annyit tudtam a helyről, hogy egy igényesebb, és jóval drágább gyorsétterem lánc, mint a többi amerikai „barátja“. Hamburger fronton sacc/kb háromszoros áron dolgoznak a többiekhez képest. Ennek fényében meglepően olcsó a menü ára(1300 ft), ami egy levest, egy főételt, és három deci lónyálat(cola,sprite,stb.) foglal magában. 

 

Mi hétfőn vetődtünk arra. Csillagos ötös volt az ebéd. A levesem(francia hagymaleves)gazdag volt cuccban, kiváló ízben, plusz sajtos toasttal szervírozták.

Ilyen erős kezdés után gyakran nagy a visszaesés, de a hamburgernek sikerült elviselni elvárásaim terhét. Igazán jó húspogácsa,  remek zsemlével és belevalókkal.A húsra ráolvasztott cheddár sajt is mennyei volt. Elégedettségemet fokozta a nagyon jól fűszerezett sültkrumpli. Extra volt minden, beleértve a kiszolgálást is.

Ha szerettek hipsterkedni menjetek el, és nyomjatok egy laza check-int, lássa mindenki, hogy ti nem Teca mama kifőzdéjében eszitek a feltét nélküli fözeléket. A menü nem változik hetente(kieg:megis valtozik hetente), tehát hétfőre ajánlom nektek a T.G.I. Friday's-t! 

ITT lecsekkolhatják az ebéd ajánlatot! 

Zsömle

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr523433359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.