Bucsus alapanyag= pofonegyszerű elkészíthető + olcsó(160Ft egy csomag, amit a bevásárlós képemen láthattok). Ellentétben az általunk használt tésztákkal az üvegtésztát elég leforráznunk és kivéve a forró vízből már egyből fogyasztható is. Még hideg vízzel is működik, csak ott azért várni kell az ázással. További előny, hogy hidegen melegen egyaránt fogyasztható, finom.
Most pedig mutatok egy nem kínai receptet üvegtésztával, figyelembe véve a gyönyörű őszi időt és a könnyen beszerezhető alapanyagokat(a tészta megtalálható kínai élelmiszerüzletekben, vagy supermarketekben is).
Hozzávalók: üvegtészta, alma, szőlőlé, dió, camembert. Az üvegtésztát leforráztam, majd pár percre beáztattam szőlőlébe. Istenien felvette az ízét, összekevertem az almával, dióval mellé dobtam egy kicsit a sajtból is. Egészen fantasztikusak így egyben az ízek és tök véletlenül olyan egészséges, hogy bármelyik női magazin "hogyan fogyjunk a fenekünkből, miközben jókat eszünk" rovatában megállná a helyét.
Akciós camemberttel és kimért dióval számolva az alapanyagokat szarérhugyért be tudod szerezni, onnan már csak 2 perc meló és már tolhatod is a pofádba! ;)
Milán
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.