Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.11.04. 22:34 Zsömle89

Zsömle első receptje! Chipses Csirke!

Sziasztok! Megelégeltem Milán sikereit a gagyi receptjeivel és teszek egy próbát ezen a "szakterületen" is. Remélem helyén van az ízlésetek és szeretitek a chipset és a csirkemellet, amit egy igazán bucsus húzással összehozzunk.

("panírozás" közben, a kép csalóka, tojást nem kell használni)

Elsőre kicsit furcsa kombináció lehet, de higgyjétek el működik! Akár hiszitek akár nem, annyira bucsus a recept, hogy nem kell hozzá ezen a két hozzávalón kivül semmi, na jó egy kis olaj nem árt. Vegyünk csirkemellet amit vékonyra felvágdosunk és ízlés szerint kiklopfolunk, utána jön a varázslat: az elkészített vizes csirkét beleforgatjuk az apróra tört chipsbe(alaposan tapicskoljátok, hogy rajta maradjon), majd forró olajban megsütjük, és már kész is a chipes csirke, ami szerintem lazán leveri mutter rántott csirkéjét, de ha mégse legalább egy kis újdonság lesz tutira! Ízlés szerint olvasszatok rá sütés közben például egy kis lapka cheddár sajtot. A chips fajtáját megint csak eldöntheti mindenki maga, én sóssal készítettem, azzal bevált! Köretre sajnos a tudásomból nem futotta, de bizom bennetek, hogy megoldjátok! Jó étvágyat, puszi, pacsi!

 ( ronda, de finom )

Zsömle

Szólj hozzá!

Címkék: receptek


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr53354698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.