Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.19. 14:20 Zsömle89

Tömd amíg bírod: Veranda!

Sziasztok!

Biztos, sokan unjátok már, hogy mindig csak a jó élményekről számolunk be, semmi fikázás, nyálverés mostanában.
Ennek oka, hogy többnyire olyan helyekre látogatunk el, amiket Ti ajánlotok nekünk, és úgy fest, az ízlésetekkel semmiféle probléma nincs! 


Ma a Vendel utcában (IX. ker.) található Veranda grill étterembe látogattunk el. Azért is vettük mindenképp górcső alá a helyet, mivel igazán bucsus ajánlattal várják a vendégeiket: annyit tolsz az arcodba egy adott levesből és kétfajta ételből, amennyit bírsz.
Ez az ár szerintem igen barátinak mondható. Annak fényében különösen kiváló, hogy nagyon finomat ebédeltünk: a leves lencseleves (jó sok lencsével, zöldségekkel, kolbásszal), a másodikok pedig ananászos pulykesz petrezselymes krumplival, és aranygaluska volt. Amennyiben az all you can eat formát (1090ft) választod a kiszolgálás büfé jellegű lesz, de van lehetőség étlapról is rendelni.

Minden kifogástalan volt, és éltünk a hely adta lehetőségekkel, fordultunk jópár kört. (Főleg Milán, ilyenkor nagyon elkapja a gépszíj: mintha csak Kis Jánost láttam volna a Tragédia című novellából.) Fizetésnél viszont jött egy kis gond, rájöttünk, hogy nincs pénz nálunk, viszont kb. megettünk fejenként 3 kiló pulykát, igy az elszivárgás taktikáját válaszottuk, először én léptem le, Milán maradt ott, hiszen ő gyorsabban fut. Majdnem pórul jártunk, a hely pincére a Mester utcáig Milán sarkába tapadt, de szerencsére sikerült lerázni, nagy harcok árán. (Ha valaki komolyan vette volna, természetesen ez vicc volt:D ) Ismét egy hely amit ajánlunk, érdemes kiprobálni a Verandát. Heti bűfé ajánlatot és a többi tudnivalót a honlapjukon megtaláljátok!

 

 

Zsömle

Szólj hozzá!

Címkék: büfék menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr613314833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.