Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.05. 20:49 Zsömle89

A legjobb büfék nyomában!

Pacsi minden bucsusnak, eddig elkezdtünk már pár rovatot, mint például a menüzés vagy a receptek, amiket a jövőben is folyamatosan bővítünk, de van egy nagy hiányosságunk amit mostantól pótolunk. Mit is? Budapest legjobb büféinek a bemutását!

Ahova annyi pénz se kell legtöbbször mint egy jó menühöz. Bemutatunk nektek jó mexikóit, szerbet, sültkrumplist, lángosost, és amit csak el tudtok képzelni. Holnap jelentkezem a rovat első bejegyzésével! 

Zsömle

2 komment

Címkék: büfék


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr883281056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pavilonbufe 2011.11.14. 13:55:32

Egy igazán jó kis büfét ajánlok a XI-kerben, aki arra jár próbálja ki! Hamburgerek, frissensültek, hagyományosan házi hurka-kolbász, friss hekk....
naponta változó egytál ételek, mint pacal vagy babgulyás......
szóval a Fehérvári út -Fonyód utca sarkán, reggel nyolctól este nyolcig...!
Pavilon Büfé

Zsömle89 2011.11.14. 14:01:43

Kedves Pavilonbufe!

Koszonjuk az ajanlast! A napokban meg is lessuk, es gorcso ala vesszuk a bufet!