Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.22. 11:24 ziegermilan

Kárrrr kihagyni!

 Lenyúltam a Vak Varjú étterem szlogenjét a bejegyzésem címéhez, de nem tudok mit tenni, tényleg parádés volt( szigorúan csak menü, bucsusok vagyunk) ! Tegnap Zsömle nélkül látogattam meg a helyet és mivel én nem rendelkezem olyan gizda telóval mint ő, ezért sajnos nem tudtam fényképet készíteni nektek sem a helyről, sem a kajáról. Kárpótlásképpen beteszek azért valami témába vágó képet. Íme egy gokartbudi:

A kiválasztott étterem a Deák közelében van, múltkor elfogyott a menü ezért nem tudtunk ott kajolni. 990-ért kapsz két fogást: leves, főétel és ez az ár tartalmaz egy ücsit vagy vizet is. +400-ért desszert is jár( max hónap elején fér bele ekkora luxus). Előételünk brokkolikrémleves volt sajtgombóccal: tejszínes,lágy leveshez nagyon passzolt a fűszeres gombóc amiben még olajbogyó darabokat is felfedeztem! Főétel: milánói sertésborda!! El sem hiszem hogy ennyi adag mellett oda tudtak figyelni és megfelelő állagúan tálalni a tésztát, de mégis sikerült. Husi friss, omlós volt ahogy kell, a milánói ragu meg hozta a kötelezőt. Nem aza tipikus egyetemista hely, inkább a közeli irodákból jönnek a hölgyek, urak zabbantani és a berendezés is hozzájuk idomul: nagyon trendi meg dizájnos minden! Mi például egy kanapéba huppantunk le és fogyasztottuk el az ebédünket, miközben magával ragadott minket a hely szelleme; fél órára sikerült elfeledtetnie velünk hogy bucsusok vagyunk!

Milán

 

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr603245474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.