Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.02.06. 11:59 ziegermilan

Randi tippek

 Régóta halogatott ,új rovatunk beharangozóját olvashatjátok. Valentin napra terveztük a bemutatását, de rájöttünk, hogy a sok szegény, ötletekre váró, foreveralone bucsus társunkat ezzel nem segítenénk. Dobunk egy csontot még a Nagy nap előtt! :)

Felépítése a következő lesz: Zsömlével a háttérben tevékenykedünk majd, már eleget égettük magunkat előttetek. Közös barátunk Turmix vállalta a hálás szerepet: ő választ egy lányt magának(akit meghódítana) és rövid leírást ad róla nekünk. Mi pedig a csajhoz igazodva megfelelő éttermet, kávézót vagy cukrászdát keresünk nekik. A beszámolók sűrűsége cimbink "étvágyához" igazodik, remélhetőleg azért havonta sikerül majd írnia.

Természetesen csakis a gasztro oldalról közelítjük meg a dolgot, mivel egy jó hely választásával már garantált a siker, de ha valaki mégis többre vágyik akkor ne minket hanem valami hülye női magazint(blogot) olvasgasson.

Randi tippek rovatban új megközelítésben mutatjuk be nektek fővárosunk étterempalettáját és Turmix nem csak az aktuális csajszi, de az összes bucsus szórakozósát biztosítja majd élményeivel!

Milán

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr394071625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.