Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.12.21. 20:17 Zsömle89

U26

   Rég jelentkeztünk már, (az én saram) remélem azért elvonási tünetetek nem volt. Egy olyan vendéglátóipari egységet mutatok most be nektek, ami árában(1200 ft )lehetne a hónap eleji ajánlatok, de az olcsóbb menüzös helyek között is. Ami egészen biztos, hogy minősége és menősége miatt inkább az előbbi rovatba teszem. Az U26-ba lazultunk, ami hétvégente az igazi Celeb pulykeszok lelőhelye, a mellette lévő MIX bárral egyetemben. A placc a Nyugatinál az Eiffel téren leledzik.

Kizárólag menü ajánlattal jelentkezik a hely, a’la carte lehetőség nincs, este pedig már maximum piálni jöhetünk. A menü 3 fogásos, ha (U, mint under)26 alatt vagyunk, 1190-ért, ha seniorba toljuk már, akkor 1490-ért kapható . Minden fogásnál 4 féle lehetőség adatik, amiket kényed-kedved szerint összekombózhatsz. A fogások nagyon művészi nevekre vannak keresztelve, amik hoztak bőven meglepetést, mint például mi az a konfitálás vagy a consommé, de megnyugodva vettem tudomásul, hogy Milán se tud minden felmerülő kérdésemre választ adni. Kezdett gyanús lenni a történet, hogy ezért a pénzért ilyen kulináris fakultációban lesz részünk, de ahogy jöttek az előételek, megnyugodtam, konstatáltam, hogy egy gyöngyszembe sikerült botlanunk. Isteni volt minden, a kaját nem csak úgy ráhányták a tányérra, a szervírozás pont olyan volt, mint a legpuccosabb helyeken. Az adagok korrektek, ha végigeszed a menüt, akkor nem fogsz éhesen távozni. Magukról az ételekről nem szeretnék sokat írni, mindenki különbözőt választott, de senki sem csalódott, sőt megfogadtuk, hogy minden héten kötelező jelleggel visszatérünk minimum egyszer, és az aktuális ajánlatot kipróbáljuk. Ennyi pénzért ilyen színvonalat szinte biztos, hogy máshol nem kapunk, ráadásul extra volt kiszolgálás. Sikerült sok fotót is készítenem, az aktuális menüt pedig ITT olvashatjátok. Kötelező! Pacsi srácok

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: honap eleje


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr13481613

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: De mi az a bisztronómia? - Vacsora az U26-ban 2011.12.22. 00:58:49

"Bisztronómia az a szó, amely talán a legjobban írja körül, azt a tevékenységet amit folytatunk. A bisztró a városi vendéglátás alapköve és meghatározó jelensége. Elérhető áron kínál újdonságokat, klasszikusokat, változatokat, kisérletezést. Egys...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.