Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.12.13. 18:36 Zsömle89

A hónap eleje rovat

   Sziasztok arcok! Már rég írtam a blogra, ezért is pacsi Milánnak a kisegítésért. És most is csak egy új rovatot harangozok be nektek. A hónap eleje rovatot. Hogy kik vehetik ennek majd hasznát: Akik hónap elején habzsolják az életet nagy kanállal, esetleg találtak egy jó csajt és nem merik a kedvenc kifőzdéjükbe elvinni, vagy megfogtátok az Isten lábát és a barátotok egy igazi budai újgazdag ficsúr(hölgyekre gondoltam jelen esetben).Most jött meg a diák hiteletek, esetleg jobb esetben az ösztöndíjatokkal nem birtok mit kezdeni. Nyertetek a tippmixen? Ragozhatom, a lényeg, hogy remélem hasznát tudjátok venni ezeknek a cikkeknek is.  Remélem rájöttetek, olyan helyeket fogunk bemutatni nektek ahol már nem biztos, hogy jól fogjátok érezni magatokat a kedvenc melegítőtökben, de a puccosabb hely és kaja kárpótolni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr693461018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.