Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.12.11. 19:05 ziegermilan

Gulyás pirítósra kenve

Kis érdekesség: a legújabb gasztrotrend manapság, hogy a régi, jól ismert ételeket újraértelmezik a világ legmenőbb szakácsai. Az újraértelmezés általában az alapanyagokra való szétválasztást, egy-egy merész új hozzávaló bevételét jelenti, de a legbátrabbak még a textúrát is megváltoztatják. Így lehet Heston Blumenthalnál húslevest spagettiként, vagy hogy magyar csúcsgasztronómiát említsek az Onyxban somlóit pohárkrémként fogyasztani. Ezen felbuzdulva tolok nektek egy igazi bucsus "újraértelmezést" :

Babgulyás pirítóson: kell hozzá vörösbabkonzerv(aminek lecsöpögtetjük a levét), gulyás, kenyér, olaj. A babot villával, olívaolaj és gulyásleves hozzáadásával kenhető állagúra pépesítjük.

Pirítósra kenve egy kis erőspaprikával, vagy lilahagymával isteni! Fűszerezhetjük még egy kis csilivel vagy majorannával, de a kiegészítők nélkül is megállja helyét a Harry Potteres uzsonnásdobozunk mélyén!

Milán

Szólj hozzá!

Címkék: receptek


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr573456115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.