Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.03.09. 22:28 ziegermilan

Megbecsült bucsusok

 Sziasztok,

túl vagyunk az első és remélhetőleg nem utolsó alkalmon, amikor hasznot húzhattunk belőletek, kedves olvasóink. :)

Már hetekkel ezelőtt felkaptam a fejem a Kézműves Magyar Ízek Vásárára, ahová végülis a mai napon Zsömlével (most kapaszkodjatok meg!) SAJTÓ belépővel mehettünk be. Mondanom sem kell, egy laza 10essel megnőtt mindkettőnk mellbősége, annak ellenére is, hogy a belépő ára(1900ft) lefogyasztható a vásáron. Első lendülettel még nem mertünk belépni a Sajtó ajtón(szóvicc kedvelőknek: (S)ajtó), tettünk egy kört a vásáron... Mivel ez egy beharangozó, (remélem minél többen ellátogattok majd), ezért nem részletezem külön-külön a standokat és kínálatukat. Egy mondatban összefoglalva az egész olyan mintha egy tucat erdélyi nagymama építene Legolandet. Lego az nincs benne, de a mézzel, sajtokkal, húsokkal, lekvárokkal, csokikkal kreált kis világban mindenki kedves, minden ehető és ami minden bucsusnak fontos: megfizethető!

Szóval visszatérve a Sajtó részleghez, rá kellett döbbenünk, hogy ezek a keselyűk még nálunk is nagyobb bucsusok! Hát megzabáltak minden ingyen kaját azalatt a fél óra alatt amíg mi csak csorgattuk a nyálunkat... No nem baj, ha holnap és holnapután(akkor van még nyitva a vásár) is biztosítanak ilyen megkülönböztetett figyelmet a menő bloggereknek mint mi :D, akkor tuti, hogy ott ebédelek!!

Milán

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr114300865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.