A banánt lehet unni, főleg átvitt értelemben, viszont a Nutellát képtelenség!! Mi a helyzet a ha a kettőt összetesszük egy pár perces receptben?
A válasz: előbb elfogy, mint megunnánk :) (réteslapos bundás banán)
Mint azt már megszokhattátok itt, a Bucsuson csak olyan recepteket közlünk, amik percben és hozzávalókban sem mennek 5 fölé(nagy bánatomra). Ma esti édességem, aztán bőven limiten belül van a 3 hozzávalójával és elkészítése egyszerűségével.
Megkenem a banán egyik felét bőven nutellával, majd becsomagolom réteslapba.
Fontos, hogy ne legyen luk rajta mivel kicsöpöghet az isteni mogyorós krémünk. Olvasztott vajat használtam, hogy a réteslapok szépen összetapadjanak és kentem a tetejire is, de még ez is elhanyagolható. Pár perc alatt már szép aranybarnára is sül, ahogy az első képen láthatjátok.
Nagy divat, hogy az ilyen sült édességeket fagyival toljuk a pofánkba, de én mégis óva intek tőle mindenkit. Forró aztán jéghideg mind szép és jó, csak ez nem ízélmény, hanem szimplán jól esik a nyelvünknek egy kis hűtés. Ha mégis kicsit száraz lenne az elkészített desszertünk, akkor mézzel kikevert mascarponét adjunk hozzá, ami szinte mindenhez jó, a bundás banánhoz is ;)!
Milán
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.