Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.02.27. 20:58 ziegermilan

Ha unod a banánt...

 A banánt lehet unni, főleg átvitt értelemben, viszont a Nutellát képtelenség!! Mi a helyzet a ha a kettőt összetesszük egy pár perces receptben?

A válasz: előbb elfogy, mint megunnánk :) (réteslapos bundás banán)

Mint azt már megszokhattátok itt, a Bucsuson csak olyan recepteket közlünk, amik percben és hozzávalókban sem mennek 5 fölé(nagy bánatomra). Ma esti édességem, aztán bőven limiten belül van a 3 hozzávalójával és elkészítése egyszerűségével.

Megkenem a banán egyik felét bőven nutellával, majd becsomagolom réteslapba.

Fontos, hogy ne legyen luk rajta mivel kicsöpöghet az isteni mogyorós krémünk. Olvasztott vajat használtam, hogy a réteslapok szépen összetapadjanak és kentem a tetejire is, de még ez is elhanyagolható. Pár perc alatt már szép aranybarnára is sül, ahogy az első képen láthatjátok.

Nagy divat, hogy az ilyen sült édességeket fagyival toljuk a pofánkba, de én mégis óva intek tőle mindenkit. Forró aztán jéghideg mind szép és jó, csak ez nem ízélmény, hanem szimplán jól esik a nyelvünknek egy kis hűtés. Ha mégis kicsit száraz lenne az elkészített desszertünk, akkor mézzel kikevert mascarponét adjunk hozzá, ami szinte mindenhez jó, a bundás banánhoz is ;)!

Milán

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr794218190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.