Kis érdekesség: a legújabb gasztrotrend manapság, hogy a régi, jól ismert ételeket újraértelmezik a világ legmenőbb szakácsai. Az újraértelmezés általában az alapanyagokra való szétválasztást, egy-egy merész új hozzávaló bevételét jelenti, de a legbátrabbak még a…
2011.12.11. 19:05 ziegermilan
Gulyás pirítósra kenve
Szólj hozzá!
Címkék: receptek
2011.12.08. 19:38 ziegermilan
Bucsuskodás az IKEA-ban
Svédek nem csak a lakberendezéshez az autókhoz és a jégkoronghoz értenek, de még a konyhájuk is szuper! Lazac, rénszarvas, torma, vörösáfonya kreatív mégis egyszerű felhasználása jellemző rájuk, ahogy ezt több dokumentumfilmből és főzőműsorból tudom. Az IKEA-ban…
Szólj hozzá!
Címkék: menüzés
2011.12.06. 11:49 ziegermilan
Mit reggelizik a Mikulás?
A Mikulás olyan mint az egyetemista, nem csinál egész évben semmit, viszont amikor beköszönt a december(a Mikulás vizsgaidőszakja) rádöbben, hogy dolga van és időt, egészséget nem kímélve nekilát az ajándékozásnak. Filmekből tudjuk, hogy mit vacsizik: sütit és tejet a…