Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.31. 12:22 ziegermilan

Sajtossztékes szendó maradékból

Dobok nektek egy bucsus receptet, mert látom rákaptatok mint gyöngytyúk a meleg takonyra! Biztos veletek is előfordul, hogy a maradék vagy az otthonról csomagolt, fél napot utaztatott (madárlátta) husit már nem kívánjuk annyira. Kidobni nyilván nem fogjuk, ez nem férne bele a bucsus filozófiánkba, de az sem hogy befogott orrral, undorodva nyeljük a száraz kajánkat.

Ezt elkerülvén, mutatok nektek egy alternatívát a felhasználásra. Hozzávalók: bármilyen hús(rántott, pecsenye, rostonsült), bagett, mustár, lilahagyma, durvára tört bors, sajtkrém.

A husit kis kockákra vágjuk, beledobingáljuk a felvágott bagettünkbe, míg a másik felét vékonyan megkenjünk mustárral. A mustáros részre lilahagymát és borsot teszünk. A sajtszósz szintén nem nagyon mutatvány: kinyomunk egy kis tálba belőle, felöntjük egy kevés olivaolajjal és úgy toljuk a mikroba 1-2 perce.

Ráöntjük a husira és kész is a tökéletes sajtossztékes szendónk, amit jóízűen tolhatunk is a pofánkba!

Milán

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr343342224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.