Dobok nektek egy bucsus receptet, mert látom rákaptatok mint gyöngytyúk a meleg takonyra! Biztos veletek is előfordul, hogy a maradék vagy az otthonról csomagolt, fél napot utaztatott (madárlátta) husit már nem kívánjuk annyira. Kidobni nyilván nem fogjuk, ez nem férne bele a bucsus filozófiánkba, de az sem hogy befogott orrral, undorodva nyeljük a száraz kajánkat.
Ezt elkerülvén, mutatok nektek egy alternatívát a felhasználásra. Hozzávalók: bármilyen hús(rántott, pecsenye, rostonsült), bagett, mustár, lilahagyma, durvára tört bors, sajtkrém.
A husit kis kockákra vágjuk, beledobingáljuk a felvágott bagettünkbe, míg a másik felét vékonyan megkenjünk mustárral. A mustáros részre lilahagymát és borsot teszünk. A sajtszósz szintén nem nagyon mutatvány: kinyomunk egy kis tálba belőle, felöntjük egy kevés olivaolajjal és úgy toljuk a mikroba 1-2 perce.
Ráöntjük a husira és kész is a tökéletes sajtossztékes szendónk, amit jóízűen tolhatunk is a pofánkba!
Milán
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.