Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.26. 20:19 ziegermilan

NeoCitran helyett tea whiskeyvel

 Évszakok közti átmeneti stádiumban bucsusok ezreinek immunrendszere mondja fel a szolgálatot. Prüszkölünk, krákogunk, köhögünk, orrot fújunk... Sajnos most is ebben az időszakban vagyunk és nekem is sikerült benáthásodnom. Egy jó recept tüneteink enyhítésére és közérzetünk javítására a teja viszkasszal!

Viszkasz egy bucsus whiskey; minden olyan párlat ami üvegje 3 ezer Ft alatt marad. Ebből a nedűből töltünk 2cl a bögrénk aljára ráöntjük a teánkat, ami bármilyen lehet(najó inkább ne gyümölcsös) és egy csomó mézzel ízesítjük. Kipróbáltam; nekem bevállt, dobjátok félre a gyógyszereket és betegen is alkoholt töltsetek a bucsus gyomrotokba!

Milán

Szólj hozzá!

Címkék: receptek


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr1003258615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.