Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.21. 10:33 Zsömle89

Rossz élmény

Sziasztok!

Bohém Tanyában jártunk, sajnos!
 

Sikeresen találtunk ma is a rendkívül sűrű órarendünkben egy kis időt, hogy suttyó gasztro élményekkel gazdagodjunk. Ki is néztük magunknak a Vakvarjú napi ajánlatát a Paulay Ede utcában egy köpésre a Deák Ferenc tértől, rá is hangolódtunk a dologra elég rendesen, de amire odaértünk a pincér közölte velünk, hogy már nem tud napi menüt adni nekünk...Mindez 12.45kor történt...Biztos elfogyott a csirkéjük..Hamar túltettük magunkat a dolgon, és pont szemben a bohém nevű vendéglátóipari egységbe vettük az irányt, ahol 690ért hirdették a menüt, ami egy francia hagymalevesből és egy töltött palacsintából állt. A hely oké volt, nem estünk tőle hasra, de nagy gond se volt vele. Aztán jött az első pofon! Jó bucsushoz méltóan kértük a szódánkat, de a pincér a tudtunkra adta, hogy itt olyat mi nem kapunk, tehát maradt 290 forintért a gagyi Naturaqua (azt nem kérdezte savas vagy mentes legyen, és kihozta a vizeket bubisan..). Ezen is túlléptünk, nem vagyunk mi majrés gyerekek. Kézhez is kaptuk a francia hagymalevest, ami kb. egy zacskós leves szintjét ütötte(bár hagymában nem szenvedett hiányt ami azért piros pötty), de meg lehetett volna menteni egy sajtos pirítóssal, de még szerintem 1 sima pirítóssal is, de ilyet nem szervíroztak nekünk. Oké, gondoltuk majd a palacsinta, az tuti lesz. Hát marhára nem volt, kevés is volt, hideg is volt, és kis túlzással szar is (néha még 1-2 porcogóra is sikerült ráharapnunk a tonhalkrémre emlékeztető pépben ami benne volt), többet nem is érdemes beszélni róla. A kiszolgálással nagy gond nem volt. És, hogy méltóképp fejezzük be, velünk tartó Renátó barátom mondatával zárnám le a bejegyzést, amit az étkezés végén ejtett el: "Na siessünk már, még kajálni is akarok valamit!" 

Zsömle

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr153242866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.