Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.02.08. 16:47 Zsömle89

Bevettük a Csiga Cafét

Halika!

Mocskos hideg van, bár erre szerintem már mindenki rájött, ha nem máshonnan a facebookról. Sál, sapka, kesztyű és már robogtunk is a Rákóczi tértől(4es6os vili)egy köpésre lévő Vásár utcába a Csiga Caféba. Semmit se hallottunk még a helyről, viszont megakadt a szemünk az ajánlatukon, ami így hangzik: “Hétköznapokon 11.30-tól a két fogásos ebédmenü 900 Ft, szódával és kávéval 1000 Ft. Mindig van húsos és vega verzió is.

 

A belső tér követi a manapság trendi vonalat, kicsit hajaz  a romkocsmákra. Működik! A menü se volt piskóta ott jártunkkor: sajtleves, baconba tekert csirkemell majonézes salival
 vagy: Hagymalekváros zöldséges melegszendvics. Mondanom se kell a csirkét választottuk és a plusz százas kombót szódával és kávéval. Hamar kaptuk is az első fogást ami nagyon korrekt adag volt, nagyobb mint az átlag menüs leves, és ízre is tökéletesen megfelelt. Amit nekem egy sajtkrém leves nyújthat azt teljesítette, a pirítós pluszban jól jött. A salit is hamar eltüntettük, igaz éhesek is voltunk, de a beviteli sebességet növelte az étel remek íze. Friss volt, finom szósszal, a csirkén pedig kiválóan meg volt sütve a bacon. Miután beburkoltuk a kaját, kedvesen megkérdezték milyen kávét szeretnénk, lehetett inni mindenfélét, na de azért ír kávéhoz nekünk sem volt pofánk :). Érdekes volt, hogy a pincérek utcai ruhában dolgoztak, óvatosan kellett integetni, nehogy valami másik vendéget vegzáljunk. Negatívum még, hogy kicsit hüvös volt pulcsiban, na de ezt tudjuk be a kurta hidegnek. Nekünk bejött a Csiga café, igaz csak egyszer voltunk ott, de az igen pozitívra sikeredett. 


 

Zsömle  

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr834079181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.