Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.04.16. 20:30 ziegermilan

150 forintos kenyérlángos és egyéb finomságok

 Jól figyeljetek kedves bucsusok, mert most megosztom veletek az egyik legfontosabb bucsus praktikát, amit Budapesten használhattok, az "olcsóboltok" szeretetét. Tegyünk most félre minden szépérzetet, sőt azt a maradék önbecsülést ami még maradt bennünk fél év Bucsus Blog olvasás után és koncentráljunk csak a kínálatra és az árakra!

Legjobb fogásomat mutatom most be nektek, amit a Tompa és az Angyal utca(9. ker.) sarkán lévő olcsóboltban sikerült megtalálnom. 149 Ft-ért kenyérlángos! Hagyja ott az akinek két anyja van!!!

Nézzük mit lehet még kapni, ebben az akcióparadicsomban:

100 Ft-ért 3db Milky Way, 79 Ft egy Mars, 259 Ft Cini Minis, 500 Ft extraszűz olivaolaj, 79 Ft Szentkirályi Ice Tea, 30 Ft parmezánforgács, 99 Ft Lay's csipsz és még sorolhatnám! És a legjobb, hogy tele van ilyen boltokkal az egész város, ezért nem is értem mit keresnek a Sparban vagy a Tescoban az emberek! Olcsó boltok plusz exkluzív delikáteszek, nincs átmenet!! Legalábbis nálam... vagy veszek 900 Ft-ért francia vajat, amivel hónapokig dolgozok, vagy veszek 300 Ft-ért 2,5 kiló joghurtot(mert erre is volt példa), amit egy este alatt a pofámba tolok.

Visszatérve a kenyérlángosomra és kiheverve a mirelitpizza teszt okozta sokkot egész nap készülődtem az elfogyasztására. Elnézve a dobozt, tuti két szép darab szeletet tolhatok a grillfokozat alá, majd ~5 perc és már falatozok is -tűnődtem.

És akkor nézzük képekben:

Ez meg mi a ...???

No várjunk csak, megfordítom a dobozt!

Milán

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr374455450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.