Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.26. 21:09 Zsömle89

A nagy hamburger teszt: 2. Marika néni kávézója

 Sziasztok!

Folytatjuk a hamburger-járást. Egyik kedves olvasónk ajánlotta a figyelmünkbe, Marika néni kávézóját. Utána néztem a neten miért is lehet különleges a hely. Hamar kiderült, hogy Marika néni tényleg maga süti a hambit nekünk már 28 éve, kiváncsiak is lettünk. Előre is vettük a listánkon a helyek közül. A hely az Angyal utcában van, három perc sétára a 4-6os villamos, Mester utcai megállójától.

Megérkezésünknél, már kezdtük kapizsgálni, miért is legendás ez a hely. Marika néni nagyon kedvesen fogadott minket. Kértünk két hamburgert teával. Titkosat kértünk, aminek az ára már több éve nem változott(800ft), és csak az kaphatja meg aki ismeri a jelszót( facebook oldalunkon ha érdekel megosztjuk veletek). Hatalmas volt, három "bigmekket" lazán kitett. Az étel finom volt, puffancsban kaptuk, ami nagyon ízletes volt, benne a házi szósz, ami kiváló semmiben nem szenvedett hiányt, szárazságnak nyoma sem volt. A húst sajnos nem Marika néni készíti, de jobb fajtából valót tálal elénk. Ettől tutira nem maradsz éhes. 39 féle hamburger közül választhatsz, több különböző méretből, kis és nagyétkűek nagy örömére.

A hely egy igazi gyöngyszem, az ilyen helyeket meg kell becsülnünk, és Marika nénit is, aki fáradhatatlanul gyártja hálás közönségnek a hambikat. Olyan mintha mindenkinek egy kicsit a pótmamája lenne aki betér hozzá. Minden bucsusnak egyszer kötelező kipróbálni, nem is feltétlenül a hatalmas gasztró élményért, mert kapsz jobb hambit máshol , de ilyen hangulatot, és kiszolgálást nem hiszem. 

(délben már beállt a sor)

Zsömle

5 komment

Címkék: hamburger


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr683332287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GameIX 2011.10.27. 03:36:19

:)) Na mondtam én hogy jó hely!! :D

Zsömle89 2011.10.27. 10:45:14

jól mondtad! 1 Napig nem voltam éhes a békeburger után :D

félkilókenyér 2011.11.01. 11:53:02

Most...ennyi az egész?

Voltam a világhíres Marikanéninél ebédelni akitõl ezen a blogon mindenki lefossa a bokáját, és...5/10, de jószívvel, mert a néni aranyos.

A szupertitkos békeburegert ettem 800HUFért. Addig ok, hogy akkora, mint a fél fejem, és az tuti, hogy ma nem vacsorázom, de bazmeg a kontent. Az enyhén döghús ízû pogácsánál csak a belebaszott rántotthús (wtf) volt kevésbé odaillõbb, mindez nyakonbaszva ízetlen zöldségekkel és generálszósszal.

Édes a mami, de ti tényleg ezért vagytok odáig meg vissza érte? Azt hittem a végére, hogy egy tökéletesen megkomponált 99/10-es trollkodás áldozata vagyok, mert a cucc fogyasztásának 80%-a abból állt, hogy a többiek dícsérték, hogy hmmm milyen isteni, ennél jobbat sehol sem adnak. Én meg persze egyetértettem, mert buzi vagyok.

Sma Cili 2011.11.01. 12:39:59

a fölöttem lévő nem gondolja komolyan, csak a szupertitkos internetes klubjából másolta ki a szöveget.
lohere.net/ikm/index.php/Kopipaszta#Marika_N.C3.A9ni
és most hogy én ezt beírtam, már sikeresebb troll lettem mint ő XD

ziegermilan 2011.11.01. 16:24:39

Kedves kenyér, köszönjük a kritikát, bár megfogalmazhattad volna kicsit kultúráltabban is. Marika nénis bejegyzés nem parasztvakítás, tutira mondom neked, hogy 10-ből 8 egyetemista odáig lenne érte. Hozzáteszem, hogy a hambikért annyira én sem vagyok oda, lehet nem megyek vissza a Marikanénibe, de tudom, hogy ajánlásával, nagyon sok társunknak okozunk örömet! ;)
u.i.: lökjed milyen kajákra gerjedsz és adok tanácsot hova menj! :)