Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.11. 11:40 Zsömle89

Balkán ízek varázsa

 Buszmegálló? Méghozzá a „népszerű“ hetesé? A Blahán? Igen, ott található egy mára már igazán népszerű étkezde a Montenegrói Gurman. Biztos vagyok benne, hogy ismeritek már páran, de szerintem sokan még csak maximum elmentek mellette és azt hitték egy tucat „gírszos“ egy forgalmas csomópontban, ahol eszünkbe juthat, hogy előbb kapunk vérhasat, mint egy jó élményű gasztró kalandot. Pedig bizony itt az utóbbiban lesz részünk.

A nevéből már rájöhettetek, hogy a déli konyha remekeivel találkozhatunk itt, mint például a Pljeskavica vagy a Csevapcsicsa, csúnyábban szólva kutya szar( na nem az íze miatt ). Büszkén hirdetik magukról a prospektusban amit olvasgattam míg vártam a megrendelt Pljeskavicát, hogy húsaik színtiszta borjú húsból készülnek, amit azonnal el is hittem amint beleharaptam a várva várt mannába( a kiszolgálás gyors és kedves volt). Ez már döfi, a borjúpogácsa fenséges volt benne(középen sajttal töltve is lehet kérni), a lepény is müködött a friss salátákkal. Teljes harmónia uralkodott minden falatban, megvolt a ying-yang evés közben. Talán a lepényen lehetne picit tökéletesíteni még. A helybe a további zsenialitás, hogy éjjel-nappali, tehát egy bucsus buli után könnyen a Blahán találhatjuk magunkat, ahol jó lesz felszívatni a sok alkoholt egy jó montenegrói ételspecialitással . Az árak középkategóriásnak mondhatóak, 900 forint volt amit kipróbáltunk, de vannak drágább dolgok is, amik megérnének egy-két misét biztosan. Figyelmükbe ajánlom a mostanában pénzhez jutó ösztöndíjasaknak, hogy a fogásokhoz lehet extrákat kérni felárért, amik igen megtudják spékelni az alapból is remek ízvilágot.Bent le lehet ülni, és van terasz is, bár ez már nem annyira aktuális.  Ami még nagy extra, az éjjel-nappali kiszállítás, egyes kerületekbe ingyenesen, máshova pedig egységesen 500 forintért. Aki csípi a déli konyhát, vagy még fogalma sincs milyen is, azoknak maximálisan ajánljuk a helyet. Pacsi!

Zsömle

2 komment

Címkék: büfék


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr583293949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LouiS 2011.10.20. 09:41:30

Nem zsömle, lepény!!! Marha nagy különbség! :)

Zsömle89 2011.10.20. 11:19:42

hehe, Zsömle az én NICKem, az aláírásom :) nem az ételre vonatkozik :)))