Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.01. 22:25 ziegermilan

Leveses vagyok

 Egy falat husi, egy falat hasáb, egy falat savanyú. Jó nagy nyelés... Most legyen csak husi! Nyel. Áhh túl fűszeres így magában, toljunk rá gyorsan hasáb-savanyú kombót! Mi lenne ha mindenből szurnék kicsit a villámra, lehet úgy lesz a legjobb? Basszus, most meg csak a savanyút érzem... A leveseknél nem kell variálni, mint béres az új nótát, a lé nem hazudik: mindent érzel benne, méghozzá egyszerre. Ezért imádok annyira szürcsölni és kanalazni.

Találtam is (lakótársam ajánlotta,kösz Hanks) egy remek kis helyet, ahol kiélheti mindenki a leves fétisét és még jól is lakik hozzá, ami bucsusként nem utolsó szempont. A büfé a Kálvin tér és a Fővám tér között van, alig férnek el benne 3-an de gyors a kiszolgálás és kiállhatsz a kajáddal a Vámház körútra nézelődni. 790-es menüt toltam, amiben az aznapi francia hagymaleves és egy fél vasalt bagett volt. 990ért a másik felét is hozzád dobják! A Leves.-ben (ez a hely neve) a levesben nem csalódtam(figyeled a figura etimologicát!?), mégis a szendó nyűgözött le a legjobban: kívül friss, ropogós, belül jó szaftos. Naponta változik a leves kínálat és a fotón látható ötletes pohárban kapod őket. Szerintem én hetente járnék oda, de Zsömlével megfogadtuk, hogy minél több helyet felkeresünk Nektek, ezért úgy nyomjuk mint egy rossz sportközvetítést: ismétlés nélkül! :)

Milán

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr743270985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.