Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.03.31. 20:04 Zsömle89

Sültkrumpli szólóban?

 Halika mindenkinek! A mai napon a Ráday utcában sétálgattunk, egy megfelelő kajálda után keresve, ahol egy jót tápolhatunk. Észrevettem a Pár Perc Krumplit, ami elgondolkoztatott, hogy élhet meg abból egy büfé ha a sültkrumpli a fő profiljuk, itt erről van szó, bár lehet  hambit és hot-dogot, frissensültöket, és salátát is kérni a krumpli mellé vagy helyett. A belső tér írtó pici, tulajdonképpen csak a rendelésre van lehetőségünk, viszont a bevitelt jó idő esetén a teraszon végezhetjük.

Mi közepes adagra neveztünk be, kísérőnek zöldfűszeres tartárral és a házi csípőssel. 17 féle mártást kínálnak, ami dicséretes. Összesen 720 forintot kértek ami elég borsos holmi burgonyáért, meg egy kis szószért, cserébe az adag bőséges, ketten ettük a krumplit és előételnek indult az ebéd előtt, de mire megettük, rájöttünk tele vagyunk mint a déli busz. Elviekben belga stílusú a krumpli, ami annyit kellene, hogy tegyen, hogy vastagabb mint az itthoni norma és nem olajban hanem zsírban sütik ki, aranybarna színű, kívül ropogós, belül puha. Többnyire sikerült ezeket a kritériumokat teljesíteni, de azért a katarzistól messze voltunk, úgy gondolom, ha ez a specialitás akkor még lehetne csiszolni a dolgon, a mentőöv a szósz volt, ami előtt le a kalappal, érződik a törődés rajta ☺. A Ráday utcába zarándoklást a Pár Perc Krumpliért csak azoknak ajánlom akik a krumplit is krumplival ennék, de ha a közelbe vagytok és gyorsan ennétek valamit útközben jó alternatíva lehet a papír tölcsérben lévő krumpli. 

 

 

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr564352629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taki89 2012.03.31. 20:39:10

Nem izzadt a talpad Zsömle? :)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.04.02. 10:26:23

régen jobb volt, nekem gyanús h váltás volt a tulajdonosságban, mert most már a blokkon is a szomszédos kekfazek kft szerepel. en is vettem a minap, es nem volt ropogos, ami ugye lenyeges lenne, ellenben tegnap ettem a belfritben egyet, na az remek volt

benjipd 2012.04.02. 19:29:52

Az a "házi csípős" kívülről erősen hajaz a belga szamuráj szószra...