Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.03.18. 19:08 Zsömle89

100. extra bejegyzés

Halihó! 100. bejegyzésünkre úgy gondoltuk, hogy próbálunk kicsit többet adni magunkból, ezért vártuk a kérdéseket. A nyertes kérdés(Galiger Zoltán: Tènyleg!! Örömlànyokròl tesztet nem akartok csinàlni?) mellett köszönjük a többit is amikre igyekeztünk válaszolni. A győztes jutalma egy bucsus kajálás egyik kedvenc büfénkben a Black Cabben, a többiek meg csak irigykedjenek és várják a következő játékunkat :).

Hány kilót híztatok amióta elkezdtétek a teszteléseket? 

Egy dekát sem!! 

Melyik volt eddig a bucsus korszakotok legalacsonyabb költségvetésből átvészelt hónap végéje és hogy/milyen "eszközökkel" sikerült túlélni?

Akadtak már keményebb utolsó napjaink, ilyenkor már az akciós is pizza is luxus lesz. Tojásos tészta házi savanyúval, tejbegríz lekvárral a tuti, olcsó és laktató mindkettő. Jövő héten írunk(természetesen Milán)receptet róluk, hogy ne kelljen egy bucsusnak se az aluljáróban kéregetnie. 

Miért cseréltétek le a bucsus pizzás bannert meg dizájnt erre a burzsuj darabra?

Ha már mi ennyire bucsusok vagyunk, legalább a bannerünk legyen piti. 

Miért kanyarodott el a blog attól az iránytól, hogy minél olcsóbb (és könnyen hozzáférhető kajákból, hisz ki szeret gyalogolni) minél finomabb kaját összehozni? :)
szerintem ez lenne az igazán lényeges (főleg, hogy bécsiként sajnos a pesti helyekkel nem tudok mit kezdeni :( )

Köszönjük a szájberpofont :), reméljük időbe jött! Milán tervez egy extrán bucsus bejegyzést, amit a határontúli bucsusok is hasznosíthatnak majd :D

Az igaz,hogy a Zsömle az iskola mellett a "testéből" él?:) 

 

Tènyleg!! Örömlànyokròl tesztet nem akartok csinàlni?

Jobban szeretjük mi a pocakunkat, mint, hogy egy heti dőzsölésünk helyett, hölgyekbe fektessünk, akik drágán mérik a testüket. Egy bucsus csak kajáért fizet, de azért is keveset!!! :)

Nézitek a forma1-et? Kinek szurkoltok?

Régen nagyobb fanok voltunk sokkal, de most, hogy Kimi visszatért, mi is kicsit jobban követjük figyelemmel. Imádjuk a palit. Iszik és bulizik teljes elánnal, de azért ha úgy szottyan kedve, behúz egy világbajnoki címet is simába.

Egy macska lehet homoszexuális?

Van meleg macska, de ritka mint az üveges bor hónap végén :)

Mit gondoltok a Pizzaboy pizzájáról?

Ezért is imádjuk Budapestet, sohasem érünk az összes étterem végére. Kipróbáljuk mindenképp, remélem nem azért kérdezted mert olyan gagyi mint Zsömle receptjei. 

Őőőő. Ki a kedvenc djtek? :D

Általában mértéktartóan iszunk, csak sajnos a mérték a vödör, a tartó pedig az asztal, így már nehezen értékeljük sokszor a Budapesti dj-k munkásságát. Sopronban szigorúan C.Molle és Bridgend, itt nem érjük be a bucsussal.

H a náthás názáreti jó életbe lett a Turmix a Randiguru/The Bachelor/Heartbreaker?????:DD

Turmixnak meghagytuk a lehetőséget a válaszadásra, ő csak nagyképűen ennyit bökött hozzánk. Srácok ez kérdés!? (Azért halkan megjegyezzük késik a havi jelentés, kapcsolj rá Turmixkám)

Milán, Zsömle 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr874324350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.