Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.02.20. 20:01 Zsömle89

Torkos Csütörtök

Hónap vége van már nagyon csúnyán, de van egy remek kezdeményezés a héten ami lehetővé teszi a dőzsölést és a csirke áron történő bélszín zabálást. Egy igazi bucsusnak piros betűs nap a torkos csütörtök. Ezen a becses napon egy rahedli étteremben féláron tömheted a burád kajával, némely helyen még a piával is. Érdemes kihasználni a lehetőséget és egy kipróbálásra váró éttermet lecsekkolni. Csipkedjétek magatokat mert már sok étterem betelt, ezen a linken lehet tájékozódni: torkoscsutortok.hu

Holnap Milán jelentezik egy frissen tesztelt hellyel :). 

Zsömle

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr174149339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plumper_ 2012.02.21. 09:12:05

húsleves, zöldséges-fűszeres-sajtos tészta, csokis piskóta. ezek az étteremnek megvannak 200 Ft-ból, mégis örülnek páran, hogy most kedvezményesen megvehetik a "mönüt" 990 Ft-ért. LOL..
(ami máskor 1500 Ft)