Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.02.16. 15:07 Zsömle89

Nyomtunk egy jó rozét!



 Remélem minden bucsus odavan a pink nektárért. Minket Milánnal ha egy vendéglátó ipari egységben megláttok, nagyon nagy esélyetek van rá, hogy egy rózsaszínű lötyit szorongatunk bubis kivitelben. Így vett meg minket kilóra egy hely úgy, hogy semmit se hallottunk még róla, de biztosak voltunk benne, hogy ide be kell térnünk. Azért halkan megjegyezném, hogy a Rosé vendéglőbe csak két féle a névnek megfelelő bort kaphatunk, ami azért nem egy eget verdeső kínálat. Mi nappal tértünk be, és nem a likvid élvezeteket kerestük, hanem a szokásos napi menünket. Az éttermet a VII. Kerületben keressétek az Akácfa u.24. alatt!

 

A menü ára 890 forint, extra pedig, hogy aki nem leveses az tudja külön is kérni a a főételt 650-ért. Ha nagyon hónap vége van, ehetsz is egy levest 240-ért, de azért akkor ne számíts szerintem túl kedves pillantásokra a pincértől :). A warm-up egy örök klasszikus volt, húsleves cérnametélttel, a sztárvendég pedig a Csirkemell feta sajttal töltve steak burgonyával körítve. A másodikról ejtenék azért pár sort: Jó adag volt a husi, pont remekül átsütve, nem volt kicsit sem száraz, a feta mennyiség is több volt mint elégséges, és az egész ízutazást egy remek fokhagymás öntettel bolondították meg. A kiszolgálás és a belrend teljesen átlagos volt, nem hagyott mély nyomot se negatív se pozitív irányban egyikünkben sem. A Facebook függők is örülhetnek, ingyenes wifi-re cuppanhatnak rá. A menüt 12-14 óra között fogyaszthatjátok, és ezen a linken tájékozódhattok: Rosé étterem heti menü

Zsömle

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr294119412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.