Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.02.12. 15:24 Zsömle89

Reggeli tüzesen símítva

Kopogó szemekkel csoszogtunk a belvárosi dzsungelben és vadásztunk egy szimpatikus helyre, ahol szert tehetünk a napi menünkre. Útközben célba vettünk egy Szendvicsházat, hogy bemelegítsünk az ebédre(bucsus Update1). A Tüzes Vasaló Szendvicsház a Wesselényi u. 35. alatt található és sokunk örömére éjjel-nappali. A hely pici, de ha szerencséd van és a bárpultszerű asztalok közül akad szabad, akkor helyben is tápolhatsz.

A név igen beszélő, fő profiljuk a vasalt melegszendvics. Efféle finomságokat kaphatunk, mint például spanyol serrano sonkával vagy chorizo paprikás spanyol kolbásszal töltött szendvicsek, esetleg spenótos bagett. Viszont ha egy jó parizeres szendót ennél, akkor nagyon rossz helyen jársz. Az árak barátiak egy multi konkurenssel szemben(Subway), a legdrágább “fogás” is csak 890 forint, de már 320ért kapunk egy zsemlét rántottával töltve. Én egy mézes-mustáros csirkéset vállaltam, finom volt, premium cuccokal töltve, pont mint egy jó vasalt szendvics. Mi sűrűn célba fogjuk venni a Tüzes Vasalót, de reméljük sikerül hamarabb kihevernünk a kemény éjszakát, és korábban odaérünk mint ez alkalommal, hiszen egy bucsusnak egy jó nap egy jó reggelivel kezdődik, még jobb esetben akkor zárul le egy zamatos kisfröccsel. 

 

Zsömle

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr284096927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.