Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.01.21. 16:17 Zsömle89

A mangák sem zabálnak mindig sushit!

Sziasztok! 

Köszönjük először is a hét bloggere címet a blog.hu-nak és Nektek is! 

Bloggerkedésem előtti megboldogult időszakomban már meglátogattuk egyszer a Manga Cowboy éttermet a Ráday utcában. Maximálisan meg voltunk elégedve, bár nem annyira bucsus árfekvésű , viszont nagy örömmel láttuk, hogy kétféle napi menüvel várják a nagyérdeműt. Meglepő módon A és B menüvel :). 890 illetve 1090 forintos áron, és ami igazán szép, hogy ebben az árban mindkét esetben benne van egy pohár Coca-Cola, ásványvíz, vagy bodzaszörp. Piros pont!

Szót érdemel  a rendkívül kedves és közvetlen kiszolgálás. Az utcán töprengtünk, hogy jut-e nekünk asztal, amikor  a pincér kijött és beinvitált minket, a kicsi de annál barátságosabb japán rajzfilm stílusú étterembe. Sajnos későn jöttünk, előző este kicsit elhúzódott egy laza bambizás miatt, de a B menüre azért még jók voltunk. Fehér paszulyleves volt az első fogás, gazdagabb volt, mint az átlag menüs helyeken, főleg tartalomban, de az ízre sem lehetett panaszunk. Csipáztam a tányért.

 

A létyó után a paprikás krumpli következett, extrák nélkül, standard kolbász, krumpli kombó. Jól esett volna egy kis tarhonya, ahogy itthon is kapom. De 890-ért a botnak is van vége. Az első látogatásomból kiindulva, ha szerettek a'la cart habzsi-döbzsizni mindenképpen próbáljátok ki a Manga Cowboy fogásait. Az aktuális ajánlatot ITT látjátok.

 

Jó étvágyat! 

ZSÖMLE

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr23629459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.