Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2012.01.15. 20:49 Zsömle89

Lusta bucsusoknak!

 Halika!

Ma nem egy megszokott bejegyzést kaptok tölem, visszatérünk a házhozszállítás világába a nagy Pizza tesztünk után. De most nem a pizza lesz terítéken, hanem becsületes főtt étel. 

Azért is rendelünk mi bucsusok általában pizzát, mert ez éri meg a legjobban. Anyu főztjéhez leginkább hasonló fogások általában frisseségben nem igaziak, az áruk magas és az adag sem az a pocaktömő. Szerencsére sikerült kifognunk egy számunkra érdekes és ezáltal érdemes éttermet, ráadásul étteremláncot, ami nagy lefedettséget biztosít Budapesten. Lehúzom a leplet, a Trófea Grill étteremről írok nektek. 

A netpincéren keresztül lehet a rendelést leadni, a kevés olyan étterem közé tartozik amik öt csillaggal rendelkeznek a honlapon(ennyi a max), ez már rendesen meghozta az étvágyunkat. Az árak normálisnak mondhatóak, főleg az ételmennyiség tükrében. Az eddigi tapasztalataink szerint a szállítási idő korrekt, az adagok kiadósak, és az igényes csomagolásuk által megörzik zamatukat és frisseségüket, igaz egy sültkrumplitól igy sem várhatunk csodákat. 

Turmix pajtimmal a költséghatékony taktikánk a következő: A rostonsültek közül választunk egyet-egyet(3-3 szelet hús), és hozzá egy köretet, ami untig elég kettőnknek, így fejenként egy ezresből tökéletesen jól lakunk. A húsuk választásában az ízlésünk mellett sokat segít az esetleges extra csillag, amik a népszerű termékeket jelölik. 

Buktató azért itt is van, 1500 forintot el kell érnünk a kiszállításhoz, ami teljes mértékben ingyenes. Ha mégis megadnátok a módját az étkezésnek, és kimozdulnátok, akkor van még egy remek lehetőség a Trófeában, egy bizonyos pénzösszeg ellenében, ALL YOU CAN EAT és DRINK, érdemes kiprobálni azt is.  

Jó étvágyat, jó rendelést!

Zsömle

 

Szólj hozzá!

Címkék: hazhozszallitas


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr483549993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.