Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.12.08. 19:38 ziegermilan

Bucsuskodás az IKEA-ban

 Svédek nem csak a lakberendezéshez az autókhoz és a jégkoronghoz értenek, de még a konyhájuk is szuper! Lazac, rénszarvas, torma, vörösáfonya kreatív mégis egyszerű felhasználása jellemző rájuk, ahogy ezt több dokumentumfilmből és főzőműsorból tudom. Az IKEA-ban ebből nem kapsz semmit: fagyasztott cuccok rövid időn belül történő kifagyasztását, 120 Ft-os hot-dogot(nem tudom pontosan hogy áll most az árfolyam) és ami bucsusként a legfontosabb, szezonális akciókat tolnak a pofánkba a tormás füstölt lazac helyett. Íme a legújabb:

Hát igen, nem mehetünk el szó nélkül egy ilyen ajánlat előtt, lassan már minden menőbb étteremben elkérnek 390 Ft-ot egy mentesvízért itt meg kacsát ehetünk!! Köretnek elég keveset adnak, kb 3 db főtt krumplit némi lilakápival, amiben viszont alma is volt,ez nagyon dícséretes. A kacsacomb kicsit zsíros(jobb mintha száraz lenne), de jóízű és gusztusos, vagyis hirdetésük nem hazudik. Nem tudok olcsóbb helyet perpill, ahol ilyen komplex ebédet kaphatunk ennyiért, szóval ha pénzszűkében vagy, esetleg karácsonyi ajándékötletek gyűjtése vagy kertiszék vásárlás közben megéhezel az IKEA-ban; ne szégyelld magad és egyél egy jót ;)

 

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr263448944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.