Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.11.30. 18:35 ziegermilan

Menüzzünk indiait!

 Már írtam nektek egy helyről(Kazinczy utcában), ahol bátran ki lehet próbálni az indiait, viszont ha csak kevés időnk van, akkor nem ajánlott! Az ilyen kis ékszerdobozokban előfordul, hogy megáll az idő, magával ránt a tulaj közvetlensége, a hangulat és az étel elfogyasztásával is ráérősebbek vagyunk. Ha van egy órám és egyszerűen muszáj valami fűszereset ennem, akkor választásom egyértelmű: Bombay Express, Andrássyn a Jókai tér környékén.

Számomra olyan mint másoknak a meki: tudom mit fogok enni, tudom milyen lesz, tudom mennyibe kerül, tudom, hogy jól lakok vele és gyors a kiszolgálás. Nem tipikus bucsus büfé főételenkért kért 1500-2000 Ft-jával, viszont ebédmenüben leledző expressz csirke menüért egyedül megérné egy egész éttermet üzemeltetni. 1000 Ft tartalmaz egy levest, csirke curryt basmati rizzsel és naannal, szóval itt már kezdünk bucsuskodni! Leves csípős, erősen fűszeres, karfiollal, borsóval és csirkével, nem egy nagy adag, mindig hiányérzetem van, miután gyorsan belapátolom. Szerencsére Zsömlét múltkor rávettem, hogy eljöjjön velem és a kis érzékeny, finnyás pocakja nem bírta a levest, tudtam repetázni!!

A curry, ahogy a képen láthatjátok adagra teljesen ok, picit kevés benne a husi, de nem zavaró, mivel jó sok a szintén fűszeres szaft , könnyen csúszik vele a rizsa. A tányérunkon maradt foltokat pedig kötelező feltunkolni a naan kenyérrel!

Ha Andrássyn sétálgatsz ebédidőben és nem akarsz 10ezreket ölni valami turista csalogató szarba vagy csak gyorsan kéne kielégíteni az indai kaja fétisedet, akkor irány Bombay!

Milán

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr993426611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.