Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.11.02. 21:27 ziegermilan

Egy nem kamu Kínai

 Kamu? Persze, kínai baszod... A kínai fogalom mára egybeforrt a hamisított, rossz minőségű dolgokkal ill. a kínai büfével, amit megtalálunk lassan már tényleg minden sarkon. Akár hiszitek akár nem az utóbbi helyesen így lenne: kínai kínai! Szegények annyi minden szart hamisítottak már, hogy a saját kajájukat is beáldozták. Mi meg ahogy minden kínait ezt is nyeljük mint kacsa a nokedlit. Mindenki tudja ha eredeti Louis Vuittont akar akkor az Andrássyra köll menni, eredeti kínaiért viszont szerencsére nem kell újra felvenni a ballagási zakónkat(nézzed vissza magad akkor is hülyén állt, hát még most...). Irány a festői Orczy tér(onnan 100m-re a kőbányai úton van a Csoda)!

Nekem meg van kínai kollekcióm, ami illik a hely hangulatához: melegítő, sportcipő, zseblámpás Nokia telefon(nem mintha lenne jobb) és 700 Ft költőpénz. Így nem kell tartanom attól hogy pénzes gasztrobloggernek néznek :D . Ezért nem is csináltam nektek képet, csak otthon. Itt az ajándékba kapott csilis pacal csomagot láthatjátok. Lentebb pedig a helyet kívülről.

Mondjuk ki bátran: a hely egy mocskos putri. Soha nem tennéd be a lábad, ha nem ajánlja valaki. Kb. az egész 10 nm: egy asztal két székkel plusz a pult. A pult üvege alatt hiába keresed az illatos omlós csirkés szarokat, van helyette viszont: bél, disznópofa, kacsaszárny-láb-fej, pacal, csirkezúza, marha ín. Ja és párolt tésztabatyuk is! Ezekből 5db 200Ft, 10-től tutira jól is laksz. Tálalással nem sokat törődnek, beledobálják egy zacskóba, be a mikróba majd odaadják a kezedbe tányér vagy evőeszköz nélkül. Én viszont mindig rament eszek, amit már egy bejegyzésben ecseteltem(aki nem tudja mi az tessék visszakeresni), marhásat 700ért(vastag tésztával). Legjobb!! Jobban eltelít mint egy családi pizza és vicces olyan zöldségeket falatozni a nem túl bizalomgerjesztő, de isteni léből amiről még nem is hallottál előtte valószínű.

Látogatását minden bucsusnak kötelezővé teszem! Figyelem: barátnőt, értékeket és az eddigi kínai büfés emlékeket hagyjátok otthon és merüljetek el egy nem kamu kínaiban!

Milán

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr1003348913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács László György 2011.11.05. 14:52:18

Fuh, inkább maradok az illatos csirkénél, ha kínai ha nem, imádom :P

szb9 2014.11.18. 16:38:23

Ma voltunk itt, eléggé zárva volt. Végleg megszűnt?