Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.30. 00:58 Zsömle89

A nagy hamburger teszt: 3. Wikinger gyorsétterem

 Pacsi! Ismét hambi volt a menü(nagy örömömre, abból sosem elég)! Móricz Zsigmond körtéren látogattam meg a Wikinger gyorséttermet, ahol a két sláger a hamburger és a gyros. Sokszor jártam már itt, legtöbbször éjszaka mivel a hely keddtől-szombatig hajnali 4ig nyitva van, tehát áthatóbb véleményt tudok megfogalmazni. Nem csak erre az egy látogatásra kell hagyatkoznom.

A kiszolgálás abszolút szélsőséges, valamikor teljesen jófejek néha kevésbé :) A kínálat nagyon jó, rengeteg féle hamburger közül választhatunk és szinte mindegyik teljesen más ízvilágot képvisel, kérhetünk ajváros hambitól elkezdve a csirkemájasig. Túlnyomó részt marhahúsosak a szendvicsek, de van pár ami csirkemellel készül. Teljesen jó burgert lehet itt kapni, a hús nem frigós, hanem frissen készített, a zöldségekkel sem spórolnak, se a szósszal( bár az szerintem bolti) és a zsemlét is megirigyelhetné jopár vetélytárs Budapesten. Friss hozzávalókkal dolgoznak, erre garancia lehet a nagy forgalom, az ezzel járó gyors árucsere. Talán kicsit már túl masszív a cucc, nem is könnyű kulturáltan megenni, de végülis bucsusok vagyunk, ez kell a pofánknak, nem a satnyadt kis sajtburesz. Kiemelném még a King-Kong nevű hamburgert, ami brutális mérető, simán nagyobb mint a fejetek, viszont az ára egészen baráti ezerkétszáz forint csak, bélpoklosoknak extrán ajánlom. Az árak normálisnak mondhatók, 600 forinttól kezdődnek az alapmodellek. Ahogy színezzük a történetet, úgy másznak ki a plusz százasok a zsebünkből. Az árak különböznek nappal és éjszaka, azok akik nem ügyelnek a vonalaikra és későn tolják a kulináris élvezeteket picivel mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk.

(Kölcsönöztük a képet. Sajnos nem vagyunk akkora királyok, hogy Gösserrel toljuk a king-kongot)

Bulizzatok, érezzétek jól magatokat, és ha megéheztetek éjszaka vagy nappal nyugodtan próbáljátok ki a Wikingert, nem fogtok csalódni.

Zsömle

4 komment

Címkék: hamburger


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr133339325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TucoRamirez 2011.11.03. 19:59:33

én mikor először voltam gyrost toltam, az elég fostaliga volt, meg iszonyat büdös kajaszag volt ráadásul a helyiségben, a ruhám is átvette a bukét, úgyhogy egy ideig kerültem a helyet. aztán egy éjszaka, 3 óra magaslatába, buliból bandukolva hazafelé, újra betértem, akkor már tanulva hibámból bürgert rendeltem. kaptam is egy emberes darabot, és lévén, hogy be voltam szívva mint a ló, meg részeg is voltam, egy hatalmas falatozást vezényeltem le. a kopasz úr (nem tudom ki ő, de láttam már többször is) még ki is röhögött, aztán hozott egy pohár kólát! úgyhogy én szigorúan éjszaka wikingerezek, mikor nincsenek sokan, és lehet disznómódon zabálni :)

lepsek 2012.01.18. 14:21:54

Már jártam ott kétszer, először kifogott rajtam a king-kong, de másodjára legyűrtem:D
Péntekre tervezek megint egy falatozást pár baráttal, de lehet most mást is kipróbálok az étlapról:D

Zsömle89 2012.01.19. 10:08:40

Hambik azért a nyerők szerintem :))) Jó étvágyat! :)