Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.28. 19:12 ziegermilan

Kötelezően választható sorozat 0 kreditért

 Man v. Food avagy a magyar címe Fald fel Amerikát! Nincs ennél bucsusabb kajás műsor az tuti, imááádni fogjátok. Kb. 20 perces részekben a főszereplő Adam Richman(mindannyiunk példaképe) egy-egy amerikai várost látogat meg, kipróbálja a legjobb büféket és részt vesz valami evőversenyen is. Fantasztikus humora van a palinak és úgy tud zabálni, hogy azt öröm nézni.

Kedvenc részemben pl. egy óra alatt 180 db osztrigát tolt a pofájába. Az általa abszolvált evőversenyek általában mennyiségre mennek, de akad köztük olyan is, ahol csípős kajákat köll kibírnia. Gázálarcban készített curryt úgy tunkolgatta mint mi a vasárnapi pörköltesmaradékot. Na megjött a kedvetek?? :)

4 évadnál jár a sorozat (és ahogy nézem Adam is kezd pocakosodni már a végére), itthon a Spektrumon láthatjátok. Nem tudom melyik évadot adják éppen, de minden egy kaptafára megy, úgyhogy nézhetitek össze-vissza. Végül pedig stílusosan, mivel épp egy nagy hambi projekt elején vagyunk linkelek egy témába vágó részletet a sorozatból:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr443336821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.