Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.10.25. 21:33 ziegermilan

Esti akciók 3. -egyetemista sztereotípiák 1.

 Haligali!

Főzelékfalóban 20:30 után féláron vannak a kaják. Ennyit a pozitívumokról és most jöhet végre a fikázás!! Előre szólok, hogy lehet többeteket megbánthatok a következő soraimmal, ezért minden mimózalelkű olvasót arra kérek: nyomjatok egy lájkot majd ugorjatok át egy másik bucsus bejegyzésre ;) !

 

Felkerülsz egyetemistának a nagyvárosba, mit csinálsz? Bear Grillsként először is élelemért kutatsz:

1.Kipróbálod az összes gyorséttermet ahova anyagi körülményeidhez igazodva minél gyakrabban visszatérsz. Először csak a legolcsóbb szarokat kéred, majd "okosan" felfedezed magadnak a kuponosfüzetet, amire csorgathatod a nyálad!

2.Otthonról hozott kajákkal tömöd magad. Olcsónak olcsó, de basszus nem ugyanazt zabáltad 18éve??

3.Végletekbe esel,mivel már nem simogatják a hasadat evés közben. A gyorséttermi példa mellett átellenben ott van az is, hogy fogyózol, drasztikusan változtatsz az étrendeden(leginkább a lányoknál gyakori). 

4.Elkezdesz valami olcsó, egészségesnek mondott kaja után nézni. Minden sarkon találsz egy Főzelékfalót, sokan vannak benn, így te is azon veszed észre magad, hogy odajársz. Hiba!! Drága és szar, röviden és tömören. Najó féláron annyira nem szar, úgy még elmegy egy kis szódával(persze csak képletesen, mert ahhoz túl sznob hely hogy szikvizet kapjunk). Feltéttel együtt már majdnem 800 egy gagyi főzelék, ráérősebb napjaimban annyiból steaket csináltam magamnak grillezett zöldségekkel.

5.Olvasod a Bucsust és tanulsz, ötleteket merítessz(esetleg oszthatsz is) az élelemszerzéshez!

Végezetül még beszúrok egy jó kis képet zöldségekről. Tolja bárki a pofámba, hogy nem gusztább így frissen, esetleg grillezve, vagy párolva mint valami 380ftos pépbe turmixolva.

Milán

2 komment

Címkék: egyéb


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr633329998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelly7 2011.10.25. 22:28:03

főzelékfaló és szinte minden ami gyorséttermiláncként működik pofátlan rablás. csak sokan még életükben nem dobtak össze egy főzeléket így nem tudnak viszonyítani.
mellesleg már 900ft-ért lehet menüt enni a Rádayban(!) és akkor egyszerűbb olcsóbb helyekről+kínaiakról arabokról nem is szóltam.

ziegermilan 2011.10.25. 22:56:14

hát ezaz, plussz 10 perc kell hozzá meg egy kis igényesség és már is egész fantasztikus kajákat találhatunk, ebben reméljük hogy segítséget tudunk nyujtani a bloggal :)