Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.28. 01:32 Zsömle89

Frici papa kifőzdéjében jártunk

Folytatjuk a menüzést a prosztó receptek és egyéb szösszenetek után, hogy megmutassuk mi a tuti, ha épp nincs kedvetek otthon kotyvasztani.

 A legutóbbi célállomás Frici papa kifőzdéje volt, a Király utcában, amit könnyű megközelíthetünk a 4-6ossal. Igazi csumizos placc, van egy fix étlap, ahol már mindenki találhat magának valót, és van még napi ajánlat is ami folyamatosan cserélődik. A hely semmi extra, azért ne ide vigyük a kiszemelt csajt első alkalommal, de talán még a második alkalommal se :). Kértünk levest is ami csülkös bableves névre hallgatott. Teljesen oké volt és elég combos adagot kaptunk. A másodiknak becsekkoltunk egy klasszikus marhapörit, meg egy sajttal, sonkával töltött pulykát is. A pörkölt hozta amit elvár egy bucsus, a frissensülttől már annyira nem voltunk elájulva, nem volt rossz, ennyi pénzért pláne, viszont a rizs kifejezetten pocsék volt. Nagyon gyors volt a kiszolgálás, talán már kicsit túl gyors is, ha nem iparkodsz a levessel, azt veszed észre, hogy a főételed is az asztalon van :). De ha valaki időszűkében tér be éhségét elnyomni, annak ez jól jöhet, mert előbb végezhet mint sokszor egy-két gyorsétteremben. Az árak barátiak, ezer forintból simán ki lehet jönni, ha nem flancolsz plusz levessel, mint mi tettük. Összegezve, ajánljuk a helyet, ha a közelében laksz bátran ugorj be Fricihez!

 

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr613261704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.