Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.25. 22:40 ziegermilan

Bucsusok a világ körül

 Arra gondoltunk kicsit kibővítjük a kulináris térképünket. Sok kedves ismerősünk ment ki mostanában tanulni, élni, szerencsét próbálni vagy egyéb okok miatt külföldre. Nekem az első kérdésem hozzájuk mindig az ottani ételkultúrához kapcsolódik és mivel blogunk is "ebben utazik" , úgy döntöttünk adunk nekik 1-1 bejegyzésnyi lehetőséget!

Eszti Berlinből, Renátó New Yorkból, Árpi Bécsből, Barnabás Linzből mindenképpen fog majd jelentkezni,de várjuk többi világjáró bucsus barátunk élményeit is. Elsőként (holnap) Ugi fog beszámolni kínai kalandjairól.

Milán, Zsömle

Szólj hozzá!

Címkék: bucsusok a világ körül


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr443256500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.