Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.24. 10:26 Zsömle89

Klassz volt!

Üdv minden Bucsusnak! Sajnos tegnap nem sikerült új bejegyzést írnunk, túl hosszú volt a csütörtök este, és túl rövid a pénteki nap ahhoz, hogy működőképes állapotba kerüljünk! De most pótoljuk, az Andrássyn voltunk a Klassz étteremben és természetesen menüztünk!

Ez az étterem se az a tipikus bucsus placc a Vak Varjúhoz hasonlóan, de szerintünk sokkal jobb 890 forintért enni egy jó kétfogásos ebédet, amivel jól is lakunk,meg gizdák is lehetünk,mint bemenni a minden sarkon található gyorséttermek közül egybe, otthagyni dupla ennyit és magunkba tömni egy jó nagy adag műanyagot. A hely nagyon pöpec, van terasz is, ha valaki úgy érzi elég menő, hogy irigykedjen az egész Andrássy út. Hátul még van egy borozós helyiség, ahol minőségi nedűket lehet kóstolni ha éppen kettesünk volt a lottón! A napi ajánlat meggyleves és dubarry sertéssült volt. A leves abszolút finom volt, nem szeretem az ilyen hideg gyümi löttyöket, de ez még nekem is jól esett. A főétel is kifogástalan volt,(Sajtos-karfiolos hússzeletek) érezni lehetett minden összetevőn, hogy minőségi, nem a Tescoba kapkodják az akciós termékeket az étterem árubeszerzői. Az ételhez szódát is kértünk, amit tök feelingesen egy old szkúl szódás szifonból magunknak adagolhattuk! Kedvesek voltak, a kiszolgálás is elsőrangú volt. 1100 forintot hagytunk ott az ételért és a szódáért fejenként, úgy, hogy még urak is voltunk és jattoltunk is :). Megint egy jó helyet sikerült kifognunk, mindenkinek bátran ajánljunk. Az étterem Facebook falán lehet megcsekkolni az aktuális napi ajánlatot. Pacsi mindenkinek!!

Szólj hozzá!

Címkék: menüzés


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr933252589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.