Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.21. 20:53 ziegermilan

Filmajánló esti kakaó mellé

 Vér, leölt állatok testrészei, pult mögött izzadó redvás emberek, hányinger!? Fejben elkészített receptek, kóbászillat, gusztusos alapanyag, mennyország!? Hát igen, a hentesüzlet megosztó helyszín; kettőssége elég groteszk és remekül használja ki ezt Anders Thomas Jensen a Zöld Hentesek cimű filmjében.

 

Filmünk fő humorforrása a kannibalizmus motívum: két barát az üzletében nem csak vendégek húsellátását, hanem problémáik megoldását is az emberi hús feldolgozásában találják meg. Ezt a fantasztikus hangulatú, humorú a múvit nekem Zsömle ajánlotta, bár ő még nem leste meg. A rendezőtől a napokban megnéztem még az Ádám almái és a Gengszterek fogadója cimű filmeket is, mindegyiket nagyon ajánlom. A szereplőgárda szinte ugyanaz, már csak azért is megéri. Végül egy jó tanács a bucsusoknak: járjatok henteshez, mert az jó és ne az akciós sparos husit zabáljátok kétpofára!!

Milán

 

Szólj hozzá!

Címkék: filmajanló


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr813244384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.